Volledig scherm
PREMIUM
Het Roermondsplein in Arnhem gaat het komende half jaar op de schop. © Marc Pluim

Roermondsplein in Arnhem op de schop

ARNHEM - Het Roermondsplein in Arnhem gaat op de schop. Automobilisten moeten op het plein onder de Nelson Mandelabrug van 18 juni tot eind november rekening houden met verkeershinder.

De reconstructie van de wegen op het Roermondsplein in Arnhem is het staartje van de wegwerkzaamheden aan de zuidelijke centrumring van vorig jaar. Toen gingen de Weerdjesstraat, Trans en Oranjewachtstraat helemaal op de schop. Het werk aan de wegen rond de Blauwe Golven duurt veel langer, maar zorgt voor minder overlast, is de verwachting.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Instinctief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'
    PREMIUM
    Reconstructie Arnhemse Villamoord

    Instinc­tief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'

    ARNHEM - Baf! Baf! De twee knallen zijn oorverdovend. Bloed golft over haar gezicht. Haar hoofd barst van de pijn. Ze kan nog denken. Ze is er nog. Geke ligt dood naast haar op bed. Instinctief acteert Eline de dood. De man met pistool pakt Geke's slavenarmband en loopt de slaapkamer uit. Ze moet hulp halen. Op het nachtkastje staat een telefoon. Eline pakt de hoorn, draait de schijf. Op de trap klinken voetstappen. 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis.'

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.