Marcel Kuster, foto Gerard Burgers
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, foto Gerard Burgers

Rondje Posbank wordt zeven maanden per jaar in het weekend onmogelijk, maar de auto blijft welkom

RHEDEN - Een rondje rijden over de Posbank wordt van 1 april tot 1 november in het weekend onmogelijk, terwijl de meeste parkeerplaatsen in het gebied per auto bereikbaar blijven. Dat is het plan waar de Rhedense gemeenteraad dinsdagavond en de Rozendaalse gemeenteraad op 2 november naar verwachting hun goedkeuring aan zullen geven. Ook het Rozendaalse Veld blijft met de auto bereikbaar. 

7 reacties

 • Louis Jansen

  1 jaar geleden
  Nu ben ik toch benieuwd naar de gemeenteraadsverkiezingen (16 maart 2022) want dat kan flinke verschuivingen teweeg brengen. Ik verwacht dat in ieder geval de VVD en CDA wethouders dan niet meer terugkomen vanwege hun standpunt met in het kielzog de linkse partijen. Want de overgrote meerderheid van de raadsleden van de collegepartijen zijn voor het amendement. Dat zal in de achterkamertjes heel wat commotie opgeleverd hebben denk ik.
 • Nicky Jansen

  1 jaar geleden
  Arme senioren. Wat vreselijk om door luilakkend Nederland aangeroepen worden als ExcuusTruus om de Posbank toegankelijk te houden voor álle auto's. Zullen we alle auto's waar geen bejaarde of gehandicapte in zit van de Beekhuizensweg halen? Dan wordt het ineens heel rustig op de Posbank.
 • Johan Reurink

  1 jaar geleden
  U weet nu tenminste op welke partijen (VVD, Rosendael'74) u niet moet stemmen volgend jaar.
 • M.H. Gerrits

  1 jaar geleden
  Handjeklap is gemiste kans! En een goede burger zorgzaam is er niet alleen voor bejaarde ouders maar ook voor nageslacht.
 • Ruud Berns

  1 jaar geleden
  Hé Erik Roumen en Krista den Hertog, is jullie D66 nu ook al een vroemvroem partij aan het worden? Of is hier sprake van handjeklap?

In samenwerking met indebuurt Arnhem