Jasper en Ronnie Vernes-Sewratan.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasper en Ronnie Vernes-Sewratan. © Erik van 't Hullenaar

Ronnie en Jasper: opgelucht en teleurgesteld na horen strafeis

ARNHEM - De officier van justitie heeft taakstraffen van 120 tot 180 uur geëist voor de jongens die Jasper en Ronnie Vernes-Sewratan op 2 april 2017 op de Nelson Mandelabrug in Arnhem hebben mishandeld. De hoogste eis was voor de 17-jarige die Ronnie vijf tanden uit zijn mond sloeg.

13 reacties

 • Daantje

  4 jaar geleden
  Tja, sommigen hebben gelukkig niet de pech anderen helaas weer wel. Het komt nu eenmaal voor en wat empathie voor de slachtoffers is wel op zijn plaats. Nu niet doen alsof deze mensen er op uit waren en maar hadden moeten zwijgen op social media. Het is tenslotte een maatschappelijk probleem.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  waarom niet nog een keer 180 uur erbij voor het stelen van fietsen met een betonschaar? is dat geen strafbaar feit?! Vind het net zo een strafbaar feit als de mishandeling. mensen moeten zowel met de poten van mensen, als ook andermans spullen afblijven.Erger me altijd kapot als me fiets gejat is en je volledig machteloos staat omdat het getollereerd, of niet hard genoeg aangepakt wordt.gezien het zo vaak voor komt. 
 • PuntUit

  4 jaar geleden
  Heb wel twijfels bij die 2 homo's, handje in handje lopen en ondertussen een patatje eten en de eerlijkheid van beide partijen. Het geweld tegen hun twee is ontoelaatbaar.Ik heb niets tegen homo's maar er zijn er wat bij die  zich overdreven uitdragen wat mogelijk negatieve reacties kan oproepen. Heb ik het nog niet eens over die uitdagende aanstellerige gayparade.Misschien ook maar eens een heteroparade houden, dan word je opgepakt voor aanstootgevend gedrag.Ik hoop dat het goed zal gaan met de twee en dat de publiciteit niet ten koste zal gaan van de goedwillende seksegenoten.
 • Annet3

  4 jaar geleden
  Nog langer gratis werken lijkt me op zijn plek voor iemand die op deze vernederende wijze iemands tanden uit zijn mond slaat. Nog een meer stevige en langduriger taakstraf. Er zijn klussen genoeg onder begeleiding.
 • Koopmans

  4 jaar geleden
  Een langere taakstraf lijkt me op zijn plaats als je op deze vernederende wijze iemands tanden uit zijn mond slaat. Er zijn genoeg klussen te doen onder begeleiding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.