Supporters van Vitesse op de Zuid-Tribune van GelreDome tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, zondag 7 augustus.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van Vitesse op de Zuid-Tribune van GelreDome tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, zondag 7 augustus. © Pro Shots / Ron Baltus

‘Scheurtjes in beton Zuid-tribune GelreDome leveren geen gevaar op’, dwangsom voor stadioneigenaar van de baan

ARNHEM - Er zijn geen problemen met de Zuid-Tribune in stadion GelreDome in Arnhem. De mogelijke dwangsom van maximaal een kwart miljoen euro die stadioneigenaar Nedstede boven het hoofd hing om scheurtjes in het beton, is van de baan.

8 reacties

 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Rocky, Wen er maar aan. Dit is de nieuwe realiteit. Er is geen Russische geldschieter meer, dus er zullen geen spelers bijkomen. Dit waar je het mee moet doen.
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Vitesse zal volgend seizoen in de 1e divisie voetballen? Ja met dit slechte bestuur en zonder eigenaar wel. In korte tijd zijn spelers naar de concurrenten gegaan: Pasveer v Wolfswinkel Tanane Pröper Tanane Rasmussen Bazoer. Dit beleid gaat je echt een keer de kop kosten, dit waren niet zomaar spelertjes maar echt bepalende, ik zie dit Ajax of PSV niet doen. Na 2 wedstrijden 0 punten, de trainer schrijft er gaan maatregelen komen welke dan? Dit zijn 1e divisie spelers dus volgend jaar....? bah.
 • Rock Witten

  2 maanden geleden
  Dak slecht van het stadion ? pff dat is de aandacht verleggen. De kwaliteit van het team is veel zorgelijker loop ik al weken te roepen hier. Je beste spelers gaan naar de concurrent dat is slecht zeer slecht. Echt waar volgend seizoen wordt het "eerste divisie" Heeft Vitesse wel een bestuur? Wie is de nieuwe eigenaar? De trainer gaat maatregelen nemen? Met dit team maatregelen nemen? Rode kaarten halen zal hij bedoelen. Komen er geen spelers bij dan: volgend seizoen 1e divisie !! Zeer jammer.
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  @J. Crijns. Dat kun je geen haarscheurtjes meer noemen.
 • Jack Hendriks

  2 maanden geleden
  Haarscheurtjes in beton gevonden Zuidtribune, geeft niks, weinig publiek te verwachten dit seizoen wanneer Vitesse zo blijft presteren.

In samenwerking met indebuurt Arnhem