Sneeuw in Doetinchem.
Volledig scherm
Sneeuw in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

Scholen geven leerlingen en studenten sneeuwvrij

Bijna alle scholen voor voortgezet onderwijs in de regio geven hun leerlingen maandag ijsvrij. Sommige scholen hebben de lessen de hele dag geschrapt. Anderen schrappen het lesprogramma in de middag, vanwege het verwachte sneeuwinfarct. Ook de Hogeschool Arnhem Nijmegen en ROC-scholen in de regio stoppen er vandaag eerder mee. 

22 reacties

 • Fan

  4 jaar geleden
  Beste Paul, ben net vertrokken uit het onderwijswereldje. Te veel geklaag, ik werd er gek van. En ja nu hebt ik een lease auto, werk veel meer uren en maar 4 weken vakantie. Maar o zo prettig. Klaag toch niet Paul, met je 12 weken vakantie, riante pensioenregeling en baanzekerheid.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Bij ons was het nog erger! Wij moesten op blote voeten naar buiten en naar school! En mijn vader moest eerst een pad graven naar de straat!
 • Paul

  4 jaar geleden
  KNMI geeft code rood voor weer dat de samenleving ontwricht. Het is levensgevaarlijk op de weg. In Oostenrijk is de samenleving gebouwd rondom dit weer. Hier komt het minder voor. En bedankt voor je sneer richting leraren die "lekker een half dagje toevoegen aan de 'vrije dag' van morgen". Kom je lekker bij ons in het onderwijs werken? Zal wel niet, zul je je leasewagen in moeten leveren, net als je bonus en uitbetaalde vrije dagen. Lees je toch eens in voor je zoveel onzin verkoopt hier. 
 • Paul

  4 jaar geleden
  Ja vroeger was alles beter toch? Stelletje oude bromsnoren! Waarom geeft het KNMI een code rood af? Juist, omdat het gevaarlijk is! Dus, al gingen jullie in de jaren 40 met sandalen en in een gele speedo naar school, hartstikke fijn voor jullie. Jullie zullen er vast heel sterk van zijn geworden (en chagrijnig). Anno 2017 doen we niet meer mee aan die onzin!
 • Fan

  4 jaar geleden
  Er vallen wat vlokken en het land is in rep en roer. Treinen stoppen, files. Hoe doen ze dat in Oostenrijk etc. En de leraren plakken nog een half dagje aan hun dagje vrij van morgen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.