De zorgzone op de Oude Veerweg in Arnhem.
Volledig scherm
De zorgzone op de Oude Veerweg in Arnhem. © Marc Pluim

Sekswerker pleit voor uitbreiding zorgzone Arnhem

ARNHEM - De gemeente moet de beveiligde tippelzone aan de Oude Veerweg in Arnhem openstellen voor alle prostituees, vrouwen, mannen en transgenders, zonder dat ze daarvoor een toegangspas nodig hebben. Dat stelt activist Mischa (achternaam bij de redactie bekend) van Wild Thing, een organisatie voor weerbaarheid van sekswerkers. ,,Dat voorkomt geweld.’’

3 reacties

 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Goed interview met Mischa, en ik kan dit met mijn jarenlange ervaring slechts beamen (kleine woordspeling). Ik sta volledig achter haar verhaal.We kunnen trouwens inmiddels wel vaststellen dat de koers van de ChristenUnie alleen maar bestaat uit haatzaaierij en negatieve publiciteit als het gaat om prostitutie, want volgens hen (die notabene in heilige geesten geloven) zijn sowieso alle prostituees wilsonbekwaam en is het gelogen dat iemand vrijwillig voor dit beroep zou kunnen kiezen.Prostitutie moet volgens deze moraalridders dan ook met vuur en zwaard worden bestreden.
 • tgm beuningen

  5 jaar geleden
  Hebben ze bij de CU echt niks zinnigers te doen dan vallen over prostitutie? Diep en diep triest :-(
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  spijkerkwartier had gewoon een nieuwe opzet nodig,veiligheid aanspreekpunten toezicht en dat met beveiligers van de werkvoorziening had de gem. geen piek gekost,tevens het regulier opzetten van medicinale wiet in de kassen Bemmel door de werkvoorziening hadden ze niet hoeven inkrimpen en genoeg geld verdient,maar ja moraalridders bij de gem. Arnhem daar koop je niets mee!!!!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem