Van links naar rechts: Afro Standard van Abdias Nascimento (1993); Fête van Sedje Hémon (1957); Eighth Paper on Modern Art van Imran Mir (1996).
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Afro Standard van Abdias Nascimento (1993); Fête van Sedje Hémon (1957); Eighth Paper on Modern Art van Imran Mir (1996). © DG

Stedelijk Museum Amsterdam even in Arnhemse handen: ‘Sonsbeek heeft onze ogen geopend’

ARNHEM - Niet Arnhem maar Amsterdam is vanaf donderdag het toneel van de Sonsbeek tentoonstelling. Het Stedelijk Museum toont een verzameling abstract werk van drie kunstenaars die onbekend zijn bij het grote publiek. Het Stedelijk is verrast: ,,Deze keuze heeft onze ogen geopend.” 

0 reacties

  1. Auto opladen aan openbare laadpaal? Dan moet je in deze gemeente heel wat kilometers afleggen

    Auto opladen aan openbare laadpaal? Dan moet je in deze gemeente heel wat kilometers afleggen

    ARNHEM - Je wil op vakantie of naar je werk, maar je auto is nog niet opgeladen. Dan moet je in in sommige gemeentes in de regio nog een behoorlijke afstand afleggen om een laadpaal te vinden. In de gemeente West Maas en Waal moet je namelijk gemiddeld zestien kilometer rijden om aan de straat te kunnen laden. In de gemeente Arnhem is de gemiddelde afstand tot een laadpaal 25 keer kleiner en die 670 meter is goed te voet af te leggen.

Arnhem e.o.