Buurt wordt geïnformeerd, maar er blijft veel protest.
Volledig scherm
Buurt wordt geïnformeerd, maar er blijft veel protest. © Erik van 't Hullenaar

Stichting OnderDak nodigt de buurt uit voor informatie over Paasbergflat

ARNHEM - Stichting OnderDak wil volgende week de buurten Paasberg en Arnhemse Allee informeren over de opvang van overlastgevers en -gedetineerden in de Paasbergflat. Maandag krijgen de ouders van leerlingen van school de Witte Vlinder tekst en uitleg van de stichting.

11 reacties

 • H.J. Duivenbooden

  2 jaar geleden
  Bij ons in de buurt, daar zat ook een man in een huis die daar door stichting onder dak was geplaatst. Hij heeft ons bedreigd, de stichting deed niets, hij zou de hond van mij de strot doorsnijden. De buurvrouw zou hij hetzelfde aandoen. We moesten eerst kijken of hij er liep en dan konden we een boodschap gaan doen. We waren ons gevoel van veiligheid kwijt. Een onzekerheid, er is vaak gebeld, gemaild door ons. Stichting onder dak gaf niet thuis. Dat zegt genoeg. Meerdere mensen, ik ook, wonen er niet meer. Doordat we ons niet meer veilig voelden zijn we verhuisd. Zo jammer, en de kosten?
 • Heino

  3 jaar geleden
  Dubieuze stichting die maar heel weinig van zichzelf prijsgeeft. Nu lopen "buurten" met informatiebijeenkomsten zodat ze straks bij de rechter kunnen zeggen dat ZIJ transparant zijn geweest. Dat ze naar de rechter gaan staat voor hen al vast want er zijn stichtingsmensen die voor hun (luizen)baantje vrezen.
 • Fransje

  3 jaar geleden
  Alsof het zulke frissen zijn die nú op de Arnhemse Allee en De Geitenkamp wonen.De Pitbull Dichtheid (PD) moet  één van de hoogste van Nederland zijn.
 • Ook

  3 jaar geleden
  Inderdaad een gigantische miskleun vanuit de stichting en die mag wat mij betreft wel resulteren in het helemaal verlaten van dit complex door de stichting.Dit geschreven hebbende; er is natuurlijk wel een groot probleem met al deze mensen te huisvesten, ik vind dat er gedacht moet worden aan complexen buiten de stad aangezien de overlast die vanuit deze mensen uitgaat niet alleen steeds meer toeneemt maar ook steeds als ondraaglijker wordt ervaren.
 • Theo

  3 jaar geleden
  Die stichtingbestuurder lijkt net een vertegenwoordiger van de EU: ze legt het de domme omwonenden nog een keer uit. #inspraak2019

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.