Johannes Spors (rechts) in gesprek met Vitesse-trainer Thomas Letsch.
Volledig scherm
PREMIUM
Johannes Spors (rechts) in gesprek met Vitesse-trainer Thomas Letsch. © Pro Shots / Paul Meima

Technisch-directeur Spors onder vuur na sof Vitesse: Club zegde Unnerstall, Van Wolfswinkel en Pröpper af

ARNHEM - Johannes Spors ligt onder vuur bij Vitesse. De achterban hekelt het beleid van de technisch directeur, nu de resultaten van de Arnhemse club onder de maat zijn. De zomerse aankopen vallen tegen, de Duitser heeft geen transfergeld opgehaald en de contracten van de belangrijkste spelers lopen op 1 juli 2022 af.

10 reacties

 • Johan van Kuijk

  1 jaar geleden
  Nou, ik denk dat onze Meister Propper en Herr Spors een heel lastig seizoen tegemoet gaan. Je kunt niet presteren met een bijna half elftal wat eigenlijk niet meer in Arnhem had willen spelen. Ook de gekochte keeper blijkt een ware miskoop, niks talent, hij gaat geen extra punten pakken maar hij gaat je alleen maar extra punten kosten. Hoog tijd voor een kans voor de reserve-doelman. Dan Openda, loopt geirriteerd rond maar bakt er niks meer van.Enz, enz.
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Ach ja... één keer verliezen en het is kommer en kwel volgens DG. Laten we tijdens de winterstop maar eens een tussenbalans opmaken, dat is vroeg genoeg.
 • Henk Bekker

  1 jaar geleden
  De clubwatcher heeft ook alle 3 gesproken zeker... de clubwatcher is goed in stoken en suggestieve verhalen schrijven als de resultaten tegenvallen
 • Henny . Jansen

  1 jaar geleden
  Wolfswinkel en Unnerstall en Propper had ik hier graag gezien. Verleden seizoen kon je de aftakeling duidelijk zien. Deze herr Spors heeft geen speler kunnen verkopen dat zegt genoeg. Van de nieuwe spelers is er een die er bovenuit steekt Yann Gboho. De rest is brandhout. 7 spelers lopen uit hun contract dat heb ik al eerder aangegeven in eerdere reacties en dat is een slechte zaak. En van dat pressie voetbal zie je niets meer van. Alles gaat achteruit ik vind het zorgelijk.
 • petra damme

  1 jaar geleden
  wat een onzin de voetballers moeten een schop onder de kont

In samenwerking met indebuurt Arnhem