Station Tiel aan het einde van de ochtend: dubbel zo druk als op een normale woensdag
Volledig scherm
PREMIUM
Station Tiel aan het einde van de ochtend: dubbel zo druk als op een normale woensdag © dg

Tiel één dag treinhoofdstad van Gelderland door staking

Van Amsterdam en Utrecht naar Arnhem? Via Tiel. En van Arnhem naar Zwolle of Groningen? Ook via Tiel. Door de NS-staking in Oost- en Zuid-Nederland is station Tiel één dag een belangrijk verkeersknooppunt.

4 reacties

 • Bart Jansen

  1 maand geleden
  Tineke, wel beetje opletten hé.. Treinen NS reden vandaag wel In Zuiden en oosten niet. En wij zitten nu eenmaal Midden hé......
 • H Meijer

  1 maand geleden
  Vanmiddag viel de drukte enorm mee mede omdat de NS nu eens een dag dubbele treinstellen (10 bakken) had ingezet. Dat is wat anders dan de afgelopen vier zaterdagen een uursdienst naar Utrecht met alleen maar 1 treinstel en dan meestal de kleinste ( 4 bakken). Dat was pas druk maar dat lees je niet in krant.
 • Tineke Swaneveld

  1 maand geleden
  Het voorbeeld is slecht gekozen: De NS treinen reden toch niet! Maar Tiel had door Arriva wel een centrale plaats in deze stakingsleider! Ik kwam iemand bij station Tiel tegen die gisteren van Zutphen naar Vught wou en dat kon alleen met Arriva en bussen. Dus eerst met de trein naar Apeldoorn, dan met de bus naar Arnhem, dan met de trein naar Tiel, met de bus richting Druten, dan met een andere bus naar Den Bosch, om tenslotte de bus naar Vught te nemen. Een eindeloze tocht.
 • ronald van ooijen

  1 maand geleden
  Zo weten die randstedelingen dat er in de Betuwe ook mensen wonen. En zien ze meteen waar hun fruit geplukt wordt, want de oogst is begonnen

In samenwerking met indebuurt Arnhem