De Posbank in bloei trok afgelopen maand flink veel toeristen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Posbank in bloei trok afgelopen maand flink veel toeristen. © Rolf Hensel

Toerisme moet wel nog leuk blijven, ook in Gelderland

ARNHEM - Busladingen toeristen naar Gelderland halen? Dat moet vooral geen doel op zich zijn. Spreid ze over de seizoenen en verschillende gebieden en investeer vooral in toerisme als dat banen, behoud van bijvoorbeeld winkels en horeca en vergroening van toeristische trekpleisters oplevert. 

11 reacties

 • Titus

  3 jaar geleden
  Pffff, zoveel is hier nou ook weer niet te beleven. Dat opgevoerde toerisme lijkt me geen zegen voor de regio, hoogstens voor wat horeca, maar er zijn altijd mogelijkheden voor verbeteren van de lokale "veu de vivre" of zo iets! 
 • Hendrik Jan Willem

  3 jaar geleden
  je bent erin getrapt, had ik niet verwacht
 • Mattie

  3 jaar geleden
  Ooit gehoord van satire?
 • CMNSense

  3 jaar geleden
  Laat de lokale politiek zich asjeblieft bezighouden met nuttige dingen. Hier hebben ze duidelijk geen verstand van. 
 • EvilAdmin

  3 jaar geleden
  Die D kon allang bij het oud vuil toen hun eigen minister het referendum afschafte. Waar het nu ligt naast het gekozen burgemeesterschap, een meer rechtvaardigere economische politiek en hun integriteit. Nederland is een kunstmatig land. Zelfs de natuur is nep, door mensen aangelegd. Concurreren met natuurlandschappen als de Grand Canyon zullen we toch nooit kunnen, het is juist het kunstmatige waar we het van zullen moeten hebben. Haal dat weg en je houdt alleen maar 1 grote platte kustvlakte over. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem