Gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel van de gemeente Arnhem
Volledig scherm
Gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel van de gemeente Arnhem © linkedin

Topambtenaar Arnhem verder onder vuur: omstreden reis Saoedi-Arabië door derden betaald

ARNHEM - De hoogste ambtenaar van Arnhem liet een omstreden reis naar een congres in Saoedi-Arabie betalen door derden. Daarmee overtrad gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel de gedragscode van de gemeente Arnhem. Die schrijft voor dat dienstreizen van ambtenaren altijd betaald moeten worden door de gemeente zelf. 

62 reacties

 • Joris

  4 jaar geleden
  Iedereen is manipuleerbaar, de één is alleen wat duurder dan de ander...Macht maakt corrupt en een gemeentesecretaris heeft meer macht dan mensen denken. 
 • Joris

  4 jaar geleden
  Belangrijk doen, paar dagen lekker weg... zogenaamd druk druk in de weer voor de wereldstad Arnhem... oh ja, direct of indirect op kosten van de belastingbetaler... 
 • hermAn

  4 jaar geleden
  Nou, dat is dus exit Van Wuijtswinkel. Onze Gerrie de Terriër staat op scherp en heeft als voormalig wethouder vast nog een rekening te vereffenen. Nu is dat in dit geval geen ramp. Misschien dat E&Y ook wel de vertrekpremie voor zijn rekening wil nemen.
 • TArrel

  4 jaar geleden
  "Been there, seen it, done it"Oh dus jij mag het wel! Beetje pot verwijt de ketel dan...OBeen there, seen it, done it.Been there, seen it, done it.Been there, seen it, done it.dffffdf
 • TArrel

  4 jaar geleden
  Je bedoelt dus ook de onkruidschoffelaars, receptionisten, koffiejuffrouw, baliemedewerkers etc.? Fijn hoor, bedankt voor de waardering.

In samenwerking met indebuurt Arnhem