Eerste kerstdag op de huisartsenpost: kijkje in (een deel van) de meldkamer.
Volledig scherm
Eerste kerstdag op de huisartsenpost: kijkje in (een deel van) de meldkamer. © Marc Pluim

Topdrukte bij huisartsenpost op eerste kerstdag

videoARNHEM - Doktersassistenten, artsen en baliemedewerkers op de huisartsenpost Arnhem-Zuid moeten alle zeilen bijzetten om alle mensen uit de Betuwe en Arnhem te kunnen helpen. Eerste kerstdag is de drukste dag van het jaar.

10 reacties

 • Ricsi

  3 jaar geleden
  Verbieden die kerstdagen
 • Christine244

  3 jaar geleden
  Pro Grip, jij begrijpt het gelukkig hoort bij je baan, snap die duimpjes omlaag ook niet want dat slaat nergens op. In vele beroepen voor ( verpleping waar ik ook werk) weet je dat van te voren, en feestdagen, vakantie,s dag/avond nacht en weekenden werken hoort daar bij en ook 2 a 3 weekenden achter elkaar. Is niks zieligs aan is normaal.
 • Titus

  3 jaar geleden
  Tja, wel te snappen, met zoveel weekenddagen achter elkaar, zoals nu!  Gelukkiger  ben je , als je er geen gebruik van hoeft te maken!  
 • Toon Hoog

  3 jaar geleden
  Ach, Kerst tussen zeurende familieleden is ook niet alles . . .
 • Christine244

  3 jaar geleden
  Carlos, je had wel wat sympathieker mogen reageren hoor je weet niet eens waarom deze mensen bellen. Kijk we hebben het hier niet over de waddeneilanden daar komt de dkt wrs nog naar je toe, en leven ook niet in de jaren 70. En in bepaalde beroepen weet je dat je moet werken met feestdagen/ avond/ nachten en kiezen daar zelf voor. Ook ik heb gekozen voor de zorg maar die mensen of (bewoners) morren en klagen niet en zo ook mij collega,s niet.In de jaren 70 hadden we ook niet zo geen koopzondagen wel?! Zo ken ik er nog meer.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok: 'Doe het nou niet'

 2. Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen
  Play

  Drie auto’s gaan in vlammen op in Wijchen

Arnhem e.o.