Topshelf nu echt dicht in Arnhem: 'Het is ons zwaar gevallen'

ARNHEM - Warenhuis Topshelf sluit zaterdag 3 maart definitief de deuren in Arnhem. Een sluiting hing al maanden in de lucht, maar vanwege een succesvolle uitverkoop werd dat moment telkens uitgesteld. Nu is de koek echt op, zegt Rene Struijs. 

45 reacties

 • Pol

  3 jaar geleden
  Groot warenhuis heeft geen toekomst meer in Arnhem, de stad is hopeloos afgegleden, nauwelijks middenstand meer, armzalig aanbod van winkels, nog armzaliger winkelpersoneel. Bestrating voor ouderen zeer slecht begaanbaar, etc etc. Verloedering alom, alleen als het om kunst en cultuur gaat is het Gemeentebestuur in actie te krijgen met een belachelijke (extreem dure) 'beek' en filmhuis als gevolg. Koopkrachtig winkelprubliek laat Arnhem inmiddels links liggen, er staan nog veel sluitingen de komende maanden te wachten. Maak woningen in het V&D pand, of beter sloop het pand.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  laat de onder nemers eens een kijkje nemen in Warenhuis van der Veen in Assen. Zestig afdelingen vormen samen het shop-in-shop warenhuis, met alle keus van de wereld in mode & beauty, vrije tijd, wonen, vers & horeca en diensten.Daar leent zich dit pand uitstekend voor
 • Jspr

  3 jaar geleden
  Geef de hoop niet op. Naar mijn mening is het is deels waar waar u zegt. Echter, iedere (middel)grote stad kent dit probleem, met als achterliggend oorzaak de economische crisis van de afgelopen jaren. Bezuinigingen vanuit winkeliers en het sluiten van falliete winkelketens.  Nu de economie op zijn retour is vind overal grootschalige weder-opbloei plaats. Het is de verantwoordelijkheid van de gemeente Arnhem om hier op in te spelen. 
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Voldoet aan de eisen van de Bijenkorf, dus laten ze met de Bijenkorf gaan onderhandelen.
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Zullen we er een bioscoop van maken :):)

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak
  Play

  De brandweer rukt uit! Niet voor een brand, maar een kat op het dak

 2. Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland
  Play

  Máxima in tranen tijdens muzikale rondreis in Nederland

Arnhem e.o.