De Renkumse Marna van Vugt neemt geëmotioneerd de urn in ontvangt van Stephen George Morgan. Zij was 12 jaar met hem bevriend. De Britse oorlogsveteraan overleed dit jaar op 93-jarige leeftijd. Een parachutist van nu maakte op 17 september 2019 'een laatste sprong' met Morgan, 75 jaar na dato.
Volledig scherm
PREMIUM
De Renkumse Marna van Vugt neemt geëmotioneerd de urn in ontvangt van Stephen George Morgan. Zij was 12 jaar met hem bevriend. De Britse oorlogsveteraan overleed dit jaar op 93-jarige leeftijd. Een parachutist van nu maakte op 17 september 2019 'een laatste sprong' met Morgan, 75 jaar na dato. © Gert Budding

Tranen bij de laatste parasprong van Slag om Arnhem veteraan Morgan

RENKUM De Britse oorlogsveteraan Stephen George Morgan is sinds april niet meer onder ons. Maar op 17 september 2019 is hij in gedachten van iedereen die hem gekend heeft. Een parachutist van nu nam dinsdag zijn urn mee in zijn sprong tijdens de internationale legeroefening 'Falcon Leap’ boven de Renkumse Heide, de plek waar Morgan 75 jaar terug neerdaalde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.