Drukte in zwembad Klarenbeek in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in zwembad Klarenbeek in Arnhem. © Gerard Burgers

Twee mannen nog vast voor poging doodslag zwembad Klarenbeek

ARNHEM - Twee van de vier verdachten van de mishandeling van twee medewerkers van zwembad Klarenbeek, eind juli, zitten nog steeds in voorarrest. Ze worden verdacht van poging tot doodslag.

10 reacties

 • Desirea

  3 jaar geleden
  "Ik vind dat hij als burgemeester de rechtsgang niet mag beïnvloeden via social media" Onzin want invloed door deze is er niet en zo ja moet je dat maar bij de rechter neer leggen daar heb je een procedure voor. "Hij is ten slotte ook de burgemeester van de vier verdachten", zegt Schadd"  klopt helemaal en daarom mag hij zijn afschuw als burger vader uitspreken over zijn burgers,ook deze vier die zich niet kunnen gedragen zoals het word verwacht van een burger.
 • Haane

  3 jaar geleden
  Hoezo al die aandacht werkt ze zwaar in nadeel. Dit gore tuig is zelf begonnen met aandacht maken en moeten dan ook nog voordeel halen uit wat ze hebben aangericht. Koekoek.
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  U vindt het vervelend als ik benieuwd ben hoe het komt dat het infantiele gezwam, o.a. over Marcouch, van deze advocaat nu de krant haalt?
 • piece

  3 jaar geleden
  Neem contact op met advocaat, krant en dan krijgt u misschien antwoord. Aanpakken, geen drank en drug waarschijnlijk in het spel bij deze dus bij volle bewustzijn rammen we er maar op los. Dit gebeurd  vaak in Arnhem en komen er met een taakstraffie van af. Moet maar eens afgelopen zijn en flink aanpakken.Wat boeit mij het (bot gezegd) hoe dit tot stand is gekomen, leren luisteren en aan de wetten en regels moet men zich eens leren houden.
 • piece

  3 jaar geleden
  Pardon voor een paar klapjes???? Niet goed op de hoogte. Dit waren niet een paar klapjes!! tevens het ondermijnen van gezag, er is netjes gevraagd het zwembad te verlaten meerdere malen. Daar heb je naar te luisteren ja!!! En niet de badmeester en zijn vader in elkaar slaan, dit is het begin van hoe deze lui de toekomst verder gaan. Als je zo agressief bent op een normale vraag waar eindigt het dan verder/later? Het moet maar eens afgelopen zijn mensen zomaar om niets in elkaar slaan. En ze moeten flink gestraft worden, anders leren ze het nooit.Luisteren moet men leren!!! 
 1. Beheerder repareerde waterleiding vlak naast drugslab: ‘Dit was fucking Hollywood, niet normaal’
  PREMIUM
  1

  Beheerder repareerde waterlei­ding vlak naast drugslab: ‘Dit was fucking Hollywood, niet normaal’

  Op een duimbreed afstand van het megalab met 600 kilogram crystal meth dat de politie vorige week donderdag oprolde in Arnhem repareerde de beheerder van opslagbedrijf MultiStorage afgelopen winter een kapotte waterleiding. ,,Ik ben er toen heel dichtbij geweest, bij dat verborgen lab. Ik heb dat de afgelopen dagen even op me in laten dalen. Voor hetzelfde geld hadden ze daar met getrokken mitrailleur voor me gestaan.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Enorme brand in hallen aardappelboer
  Play

  Enorme brand in hallen aardappel­boer

 2. Ravage op A1 nadat vrachtwagen trap en pallets verliest
  Play

  Ravage op A1 nadat vrachtwa­gen trap en pallets verliest

Arnhem e.o.