Volledig scherm
Terwijl boekhandelaar Walter Jansen Jeroen Siebelink interviewt, zwaait de in de zaal zittende vader Jan Siebelink naar zijn zoon. © Erik van 't Hullenaar

Vader en zoon Siebelink sluiten Independent Bookstore Day af

VELP - Vader Jan en zoon Jeroen Siebelink sloten zaterdagmiddag in boekhandel Jansen & de Feijter in Velp de viering van Independent Bookstore Day af. Met die viering wordt de onafhankelijke boekhandel onder de aandacht gebracht. 

Druk was het niet. Maar de 20 toehoorders hingen aan de lippen van de beide Siebelinks. Vader Jan werd natuurlijk bevraagd over het Boekenweekgeschenk dat hij aan het schrijven is. Maar helaas, hij kon en mocht er nog niet veel over zeggen. Nou ja, één tipje van de sluier dan: de Heisteeg in Amsterdam komt in het boek voor. En misschien de beide cafés die door die steeg met elkaar worden verbonden. Jan Siebelink is er al aan begonnen. Deze zomer al moet hij de titel aan zijn opdrachtgever, de CPNB, bekend maken. Dat benauwt hem naar eigen zeggen een beetje.

Vaders & Zonen

Zoon Jeroen staat aan de vooravond van de presentatie van zijn boek ‘Vaders & Zonen’. Het gaat over min of meer bekende Nederlanders en hun rol als vader. Ook de relatie van Jeroen met zijn vader wordt in het boek besproken. Jeroen Siebelink schreef tot nu toe uitsluitend non-fictie, maar in juni verschijnt zijn eerste ‘roman-achtige’ werk, vertelde hij. 

Volledig scherm
Terwijl zoon Jeroen Siebelink al op het podium zit voor het interview met boekhandelaar Walter Jansen, drinkt vader Jan Siebelink nog een glaasje limonade. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.