Volledig scherm
Zijn SP-lijsttrekker Elfrink en PvdA-aanvoerder Louwers, hier met elkaar in debat in de gemeenteraad van Arnhem, er de komende vier jaar ook weer bij? De kiezer beslist dat woensdag 21 maart. Daaraan vooraf organiseert de Gelderlander een verkiezingsavond met deze en veertien andere lijstttrekkers. Archieffoto: Gerard Burgers © Gerard Burgers

Vanavond: Het verkiezingsdebat van de Gelderlander in stadhuis Arnhem

ARNHEM - Alle partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem meedoen, komen vanavond   aan het woord tijdens het verkiezingsdebat dat de Gelderlander om 19.30 uur in de hal van het stadhuis houdt.

Een aantal partijen presenteert zich die avond aan het kiezerspubliek, een aantal andere partijen - waaronder veel die nu al in de gemeenteraad zitten - gaat met elkaar in discussie over onderwerpen die in de lokale politiek spelen.

Nieuwkomers

Onder de aan de verkiezingen deelnemende partijen zijn oudgedienden als VVD, CDA, SP, D66 en PvdA, lokale partijen als Arnhem Centraal en en de Arnhemse Ouderen Partij en nieuwkomers als Arnhem1 en de PVV.

Wie zich inhoudelijk verder wil verdiepen in de standpunten van partijen, kan online de kieswijzer van De Gelderlander invullen. De gemeenteraadsverkiezingen hebben plaats op woensdag 21 maart. Het Gelderlander-debat wordt geleid door redacteuren Marco Bouman en John Bruinsma.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.