Volledig scherm
In Renkum gaan zeven partijen op zoek naar uw stem. © © Capital Photos

Vanavond: Verkiezingsdebat in Oosterbeek

OOSTERBEEK - Verslaggever Lex Halsema voelt vanavond vanaf 20.00 uur de zeven Renkumse lijsttrekkers aan de tand tijdens het Lijstrekkersdebat van de Gelderlander. Plaats van handeling; de raadzaal in het gemeentehuis in Oosterbeek. 

De deuren gaan al een uur eerder open, in de hal voor de raadzaal begint om 19.00 uur een politieke markt, waar de zeven deelnemende partijen zich aan belangstellenden presenteren. 

De toegang tot de markt en het debat is gratis en open voor alle belangstellenden. De hoofdthema's tijdens het debat zijn armoede- en minima-beleid, zorg en wonen. Ook stellingen uit de kieswijzer van de Gelderlander komen voorbij en als de tijd het toestaat volgen er ook nog lezersvragen.

Het debat is niet alleen in de zaal te volgen, het kan ook via internet worden bekeken in de livestream.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Instinctief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'
    PREMIUM
    Reconstructie Arnhemse Villamoord

    Instinc­tief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'

    ARNHEM - Baf! Baf! De twee knallen zijn oorverdovend. Bloed golft over haar gezicht. Haar hoofd barst van de pijn. Ze kan nog denken. Ze is er nog. Geke ligt dood naast haar op bed. Instinctief acteert Eline de dood. De man met pistool pakt Geke's slavenarmband en loopt de slaapkamer uit. Ze moet hulp halen. Op het nachtkastje staat een telefoon. Eline pakt de hoorn, draait de schijf. Op de trap klinken voetstappen. 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis.'

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.