Het stadshart van Arnhem bij de HEMA. Het feit dat de HEMA wil verhuizen naar het Musiskwartier en daar fors wil investeren in een nieuwe winkel noemt Stefan van Aarle van de VECA een goed teken. ,,Je ziet enorm veel dynamiek in het centrum.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het stadshart van Arnhem bij de HEMA. Het feit dat de HEMA wil verhuizen naar het Musiskwartier en daar fors wil investeren in een nieuwe winkel noemt Stefan van Aarle van de VECA een goed teken. ,,Je ziet enorm veel dynamiek in het centrum.” © Gerard Burgers

Vastgoedeigenaren peppen samen Arnhems stadshart op: ‘Je moet je onderscheiden van de rest’

ARNHEM - De Vereniging van Eigenaren Citycenter Arnhem (VECA) bereidt zich voor om in vijf jaar tijd 1 miljoen euro te steken in de vernieuwing van het stadshart, de bestrijding van leegstand en het aantrekkelijker maken van het winkelgebied. 

6 reacties

 • Karel Koning

  5 maanden geleden
  De VECA kan veel willen maar is het winkelgebied niet zwaar achterhaald als gezellig en knus winkelcentrum? Overal komen koffietentjes en broodjeszaken i.p.v. een beter aanbod en afwisselend. Panden staan boven leeg terwijl er mensen kunnen wonen. Dan nog te zwijgen over het onderhoud die vele panden echt hard nodig hebben. Dat haalt men nooit met die één miljoen euro. (Die weer doorberekend zal worden in de huur en tenslotte op de consument.) .
 • Anne Hout

  5 maanden geleden
  @CCL Leemans De HEMA zou inderdaad het beste kunnen blijven op de plek waar ze nu al vele jaren zit: dat is veel herkenbaarder en bovendien zijn er in het gebied Jansstraat/ Rijnstraat/ Kortestraat/ Vossenstraat/Kleine Oord en Weverstraat veel leuke zaken bijgekomen, zodat HEMA veel centraler ligt op haar huidige plek dan in het Musiskwartier, waar allemaal goedkope kledingwinkels zijn gevestigd. Daar wil je als gerenommeerd bedrijf toch niet tussen zitten!
 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Sinds de Bijenkorf weg is, is er geen redden meer aan.
 • nick kooij

  5 maanden geleden
  Het hoge P geld. Arnhem is voor niet Arnhemmers een doolhof.
 • Robert Elfferich

  5 maanden geleden
  En wat te denken van het parkeergeld

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.