De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem wordt omgebouwd tot woongebouw.
Volledig scherm
De voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem wordt omgebouwd tot woongebouw. © KlokGroep

Veertig loftwoningen in voormalige lts

ARNHEM - De voormalige lagere technische school (lts) aan de Boulevard Heuvelink wordt omgebouwd om plaats te bieden aan veertig loftwoningen. KlokGroep Bouw & Ontwikkeling uit Nijmegen gaat de appartementen realiseren voor Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer en Stichting Spoorwegpensioenfonds. 

10 reacties

 • Uit op (re)acties!

  4 jaar geleden
  En die huurprijs zal wel weer kei hoog zijn voor een single. Afijn, das een aanname.
 • Christine244

  4 jaar geleden
  Goed initiatief om in bestaande leegstaande gebouwen appartementen te maken of kamers voor studenten i.p.v. allemaal nieuwe flats, kost klauwen vol met geld terwijl er veel leeg staat. wat aan de prijzige kant maar je woont dan ook wel erg centraal. De stad om de hoek, bushalte en trein op loopafstand. Ja, helaas vroeger betaalde je veel minder, nu betaal je voor een studentenkamer al veelal boven de 500,- in Nijmegen en dan nog alles delen, keuken douche,ect. 
 • Ricardo

  4 jaar geleden
  Eerst lezen...! Alle appartementen zullen worden verhuurd. Dus geen koop van 3 / 4 ton..
 • jetske

  4 jaar geleden
  Arnhem heeft juist wel de regie over stadsontwikkeling, dacht je werkelijk dat projectontwikkelaars zomaar overal mogen bouwen? Nee, dat bepaalt gemeente Arnhem door middels bouwvergunningen en aantal voorwaarden.
 • Uit op (re)acties!

  4 jaar geleden
  Zullen wel weer meer dan 3/4 ton gaan kosten. Ik, single dertiger met een goed inkomen, kan dat niet betalen... maar dit is een aanname. Wellicht dat na lange tijd er wel een keer iets betaalbaars komt voor mij!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.