Sauna Berendonck
Volledig scherm
PREMIUM
Sauna Berendonck © Videostill

Verbijstering in de branche: sauna's mogen nog niet open

ARNHEM - Het is volstrekt onbegrijpelijk dat sauna’s voorlopig dicht moeten blijven. Dat vindt de Nederlandse Vereniging van Sauna en Wellness Bedrijven (NVSWB). ,,Dit is ontzettend frustrerend”, zegt voorzitter Jos Keizer. 

7 reacties

 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Vreselijk dat dit kapitalistische kabinet geen creativiteit heeft om hier mee om te gaan.Straks is het warm en heeft sowieso niemand meer zin inde sauna. Sterkte
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  Een sauna bestaat niet alleen uit hoge temperaturen, daar komt nog heel wat vooraf en nadien bij kijken. En kaarsen? Het is geen muggenplaag.
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  Vreemd is het zeker. In een sauna is de temperatuur ongeveer tussen de 70 en 90 graden Celsius. Dit betekent dat schadelijk organismen in de lucht vernietigt worden. Een mildere, simpeler voorbeeld zijn wat brandende waxine kaarsjes op een tafel bijvoorbeeld in een restaurant. Dan krijgen kwalijke micro organismen ook geen kans tot vermeerderen en worden zelfs deels vernietigt.
 • J.K. de Graaf

  1 jaar geleden
  @ F. Roelofs, Het warme weer heeft geen invloed lijkt mij. Ten eerste is het hier veel te koud voor de tijd van het jaar en ten tweede, in India is het gemiddeld tussen de 33 en 40 graden. Natuurlijk is de natuur niet te beheersen met vaccinatie. Onze levensstijl is het probleem. De mens is verzwakt door alle meuk die we door de multinationals over ons heen gestort krijgen. De oorzaak moet opgelost worden, niet het gevolg.
 • Rene Coenen

  1 jaar geleden
  Beste mensen, en beste familie Dolman, ik probeer het echt, met heel mijn harten ziel te volgen, dat negatieve gedrag en besluiten van ‘onze’ overheid! Maar het lukt me gewoon niet, ik kan het maar niet begrijpen hoe ‘men’ zomaar de adviezen die ze gratis krijgen van jullie, waar ook niet aan getwijfeld hoeft te worden, zomaar naast zich neer legt, en daarbij een giga grote groep mensen hun ontspanning (lees: werken aan goede gezondheid!) en genoegen ontneemt....... Onbegrijpelijk!!!!!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.