Verbouwing café bij Musis van start

ARNHEM - Op het Arnhemse Velperplein is een begin gemaakt met de verbouwing van het café bij Musis. Waar voorheen grand café  Mahler was gevestigd, opent medio april de nieuwe horecagelegenheid JANS'.

5 reacties

 • Kermit Arnhem

  4 jaar geleden
  Beter laat dan nooit. Ambtenaren kunnen geen horeca runnen en het was daarom ook nooit wat. Vanaf nu met ondernemers kan het alleen maar beter gaan. Beel succes!
 • Theet

  4 jaar geleden
  Hopen dat het beeter te eten is dan in de dierentuin en ook de prijs ja
 • Fuurpeil

  4 jaar geleden
  Ben geen zuurpuim, maar: er zat al iets (wat geen afgeragde sjiesjaah lounge was en veel belastinggeld ingestoken werd) en dan vraag ik me nu af met een vergelijkbaar concept waar nu 'de verbetering' in gaat zitten; en meneer Roelofsen is een serie(e?)le verkoper: de vraag is niet of hij er uit stapt maar wanneer hij de boel wil verpatsen. En ja, het is 2018, er komt een site.
 • Mark Brug

  4 jaar geleden
  Leuk dat hier iets nieuws komt. Het zorgt ervoor dat de stad wat breder wordt. Dit is een absolute A-locatie. Hier zou ik graag willen werken. Zijn er vacatures. Krijgt het restaurant een eigen site? 
 • EenOptimist

  4 jaar geleden
  mag dan hopen dat de prijzen lager zijn als in Burgers Zoo zelf anders redden ze het niet.
 1. Door haar werk krijgt de Colombiaanse Aracelly (38) grip op haar leven: ‘Filmen is voor mij een continue reality check’
  PREMIUM

  Door haar werk krijgt de Colombiaan­se Aracelly (38) grip op haar leven: ‘Filmen is voor mij een continue reality check’

  Een wit plafond met een hoekje trillend licht. Een pulserend geluid klinkt en een stem zegt in cadans woorden in het Spaans | zwart beeld, ‘nada’ | een document kort in beeld, voorbij glijdende witlichtstrepen | ‘tiempo’ … ‘silencio’. Een video-installatie van Aracelly Scheper (38) is fragmentarisch, roept vragen op, maar creëert ook verstilling en verwarring. En maakt nieuwsgierig naar de maker.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.