Een bejaarde vrouw is slachtoffer geworden van een babbeltruc.
Volledig scherm
Een bejaarde vrouw is slachtoffer geworden van een babbeltruc. © anp

Verdachten die zich voordeden als agenten en geld aftroggelden voorlopig vrij

ARNHEM - Twee Arnhemmers (54 en 56 jaar) die verdacht worden van een reeks babbeltrucs mogen voorlopig de gevangenis verlaten. Dat heeft de rechtbank Gelderland vandaag bepaald.

8 reacties

 • Desirea

  4 jaar geleden
  De rechter luisterde en luisterde naar het gezang des spijts van de verdachte en de klaagreden van de advocaat en eenmaal korte tijd verder als zijn ogen weer open zijn gegaan concludeert deze......ook ik ben slachtoffer en trapte in hun babbeltruck en het gespuis was vrij heen gegaan en "crimineelde" al weer lang en gelukkig.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Het Nederlandse rechtsysteem laat criminelen zo vaak en zo makkelijk lopen dat ze de gelegenheid hebben  om het land te verlaten .En het vogeltje is dan gevlogen .Het blijft lachen in dit smurfen land 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Deze heren hebben een lang strafblad en zijn veel plegers ongelofelijk dat dit vrij rond loopt ,hoe leg je dit uit aan de veel al oudere slachtoffers.Als de zaak uiteindelijk klaar 10 jaar en tbs klaar is kees en fred 
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Wat hier complex aan kan zijn is mij een groot raadsel. Slachtoffers herkennen de daders of wel of niet en klaar is Kees. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wat een domme opmerking

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.