Behalve plantenbakken moet ook een tijdelijk parkeerverbod bijdragen aan een oplossing voor de overlast op de Rijnkade in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Behalve plantenbakken moet ook een tijdelijk parkeerverbod bijdragen aan een oplossing voor de overlast op de Rijnkade in Arnhem. © DG

Vergunninghouders Rijnkade overvallen door tijdelijk parkeerverbod

ARNHEM - Houders van een parkeervergunning voor de Rijnkade in Arnhem voelen zich overvallen door het besluit van de gemeente om er een tijdelijk parkeerverbod af te kondigen in de hoop daarmee de overlast op de kade te beteugelen. ,,We moeten nu soms veertig minuten rondrijden voordat we een plekje hebben.”

3 reacties

 • joan sas

  1 maand geleden
  Dit 'verbod' is PV [probleemverplaatsen] want er komt geen demper bij in holle uitlaten van herriemakers. Ze willen met lawaai zo snel mogelijk van stoplicht naar stoplicht en gaan dat nu elders doen. De geluidreflectie tegen kadewand missen ze dan. Inwoners van Arnhem zijn gebaat bij PO [probleemoplossing] die gebeurt door motoren en auto's met 'sport'uitlaten te bekeuren. Pak hun speeltje af, dat werkt. Zoals waterpolitie in 2020 deed bij de jetski. Lawaai is het grote probleem!!
 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  …..en wederom is de normale burger de Sjaak. We weten allemaal dat de daders vooral uit een bep. hoek komen die je amper mag benoemen…pak de daders aan niet de normale eerlijke hardwerkende burger.
 • Rene Rutten

  1 maand geleden
  Geef de vergunninghouders een "gratis" plek in de parkeergarage Langstraat. Anders moet restitutie worden verleend van "vergunningsgeld".

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.