Volledig scherm
Chinees Restaurant Mijn Vriend aan de Doesburgsedijk in Dieren is zondagavond overvallen. © Martijn Heitink/Persbureau Heitink

Verwarde man zorgt voor ophef en licht gewonde medewerker bij restaurant in Dieren

updateDIEREN - Bij Chinees Restaurant Mijn Vriend aan de Doesburgsedijk Dieren is zondagavond een verwarde man aangehouden en een medewerker gewond geraakt. In eerste instantie leek het te gaan om een overval, maar dat was toch niet het geval, zo meldde de politie later. 

Het ging om een verwarde man die rond 21.00 uur spullen in het restaurant vernielde en dreigde zichzelf iets aan te doen. Daarbij raakte een medewerker van het restaurant licht gewond.

De man was niet van plan de zaak te overvallen, zo constateerde de politie later na onderzoek. Hij heeft de zaak dan ook zonder buit verlaten en is kort daarop in de omgeving aangehouden.

  1. Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem zet als eerste robot in bij littekenoperaties
    PREMIUM

    Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem zet als eerste robot in bij litteken­ope­ra­ties

    ARNHEM - Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem heeft als eerste in Nederland patiënten met een littekenbreuk geopereerd met behulp van de operatierobot Da Vinci. Door gebruik te maken van de robot kunnen de grotere breuken van de buikwand nu ook met een kijkoperatie worden hersteld. Er zijn hooguit enkele minuscule sneden in de buik nodig. Omliggend weefsel wordt zo zoveel mogelijk gespaard. Bij een gewone operatie snijden chirurgen de buik volledig open.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.