Volledig scherm
Chinees Restaurant Mijn Vriend aan de Doesburgsedijk in Dieren is zondagavond overvallen. © Martijn Heitink/Persbureau Heitink

Verwarde man zorgt voor ophef en licht gewonde medewerker bij restaurant in Dieren

updateDIEREN - Bij Chinees Restaurant Mijn Vriend aan de Doesburgsedijk Dieren is zondagavond een verwarde man aangehouden en een medewerker gewond geraakt. In eerste instantie leek het te gaan om een overval, maar dat was toch niet het geval, zo meldde de politie later. 

Het ging om een verwarde man die rond 21.00 uur spullen in het restaurant vernielde en dreigde zichzelf iets aan te doen. Daarbij raakte een medewerker van het restaurant licht gewond.

De man was niet van plan de zaak te overvallen, zo constateerde de politie later na onderzoek. Hij heeft de zaak dan ook zonder buit verlaten en is kort daarop in de omgeving aangehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.