Het plangebied voor de nieuwbouw van het Nieuwe Kadekwartier ten oosten van het stadshart van Arnhem: links de Nederrijn en Rijnwijk, midden het toekomstig Gashouderskwartier tussen de Westervoortsedijk en de Van Oldenbarneveldtstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het plangebied voor de nieuwbouw van het Nieuwe Kadekwartier ten oosten van het stadshart van Arnhem: links de Nederrijn en Rijnwijk, midden het toekomstig Gashouderskwartier tussen de Westervoortsedijk en de Van Oldenbarneveldtstraat. © Volkshuisvesting Arnhem

Verzet recyclingsbedrijf vertraagt Gashouderskwartier Arnhem: langer wachten op woning dreigt

ARNHEM - De bouw van 186 woningen op het voormalige gasfabrieksterrein langs de Westervoortsedijk en de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem dreigt opnieuw vertraging op te lopen.

9 reacties

 • Joris Driepinter

  6 maanden geleden
  Algemeen belang gaat voor het belang van één of enkele bedrijven, wettelijke formule maken om dit soort bedrijven dan uit te kopen... niet te weinig, maar zeker ook niet veel en veel te veel... een fatsoenlijk bedrag en medewerking voor een nieuwe locatie. Het is natuurlijk weer de bedoeling dat bewuste ondernemers te weinig krijgen of zolang de zaken traineren en er met een veel te hoog (gemeenschapsgeld) bedrag van door gaan, zoals altijd !
 • Uw Buurman

  1 jaar geleden
  Ik denk als gemeente-ambtenaren persoonlijk aansprakelijk zouden zijn voor de gevolgen van fouten, dat ze lang niet dezelfde fouten zouden maken.
 • Frits

  1 jaar geleden
  Daar heb je helemaal gelijk in Laura. Er zou alleen een limiet aan moeten worden gesteld. Dit project loopt al jaren en is nu weer vertraagd. Zal de voorloper van Meinerswijk zijn, dat wordt ook een groot bezwaar project. Daarom duidelijkheid scheppen en duidelijk aangeven tot wanneer er bezwaren gemaakt mogen worden
 • Laura

  1 jaar geleden
  Dat ligt bij het bestemmingsplan en dat verschilt per gedeelte
 • Laura

  1 jaar geleden
  Wanneer iemand bezwaar maakt tegen een vergunning, moet deze behandelt worden en een gang naar de rechter mag ook.Anders is Arnhem niet democratisch bezig. Daarnaast moet het volgens de wet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.