Vier gewonden bij geweld in Arnhem, verdachte aangehouden

videoARNHEM - Bij een geweldsincident aan de Gemertstraat in Arnhem-Zuid zijn vrijdagmiddag vier gewonden gevallen. Een van hen is aangehouden. Dat meldt de politie.

De tekst gaat onder de foto verder

Volledig scherm
In de Gemertstraat zijn meerdere mensen gewond geraakt bij een geweldsmisdrijf. © GinoPress

De politie kreeg rond 14.30 uur een melding vanuit de wijk De Laar-West. In een woning aan de Gemertstraat werden drie gewonde personen gevonden.

 Alle drie zijn ze met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 
De Gemertstraat werd rond 15.00 uur volledig afgezet.

In een woning aan de Heeswijkstraat werd even later nog een gewonde man ontdekt. Mogelijk was hij betrokken bij het incident aan de Gemertstraat. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd in Arnhem, kan de politie nog niet zeggen. Buurtbewoners spreken van een steekpartij. Ook over de opgepakte verdachte wordt geen aanvullende informatie gegeven door de politie, behalve dat de persoon gewond in het ziekenhuis is.

Waterspoor

Volledig scherm
Bij het onderzoek naar het incident zet de politie speurhonden in. © DG

De politie is een onderzoek gestart. Daarbij worden onder meer speurhonden ingezet. Een ooggetuige verklaart een man te hebben gezien die, mogelijk met een hoofdwond, in een deuropening lag aan de Heeswijkstraat. Ook zou er een waterspoor vanaf een vijver richting de woning lopen.

Een traumahelikoper arriveerde bij de Gemertstraat en is inmiddels vertrokken.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.