GelreDome tijdens de laatste thuiswedstrijd die Vitesse in het seizoen 2021-2022 speelde, tegen AZ uit Alkmaar. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
GelreDome tijdens de laatste thuiswedstrijd die Vitesse in het seizoen 2021-2022 speelde, tegen AZ uit Alkmaar. Foto ter illustratie. © ANP

Vitesse heeft GelreDome nog één seizoen, maar club en stadioneigenaar blijven elkaar juridisch bestoken

ARNHEM - Heeft Vitesse na komend seizoen nog wel een veld om op te voetballen? De club zegde vier jaar geleden per 1 oktober 2023 de huur voor GelreDome op en de tijd begint te dringen. Dat de club en stadioneigenaar aan de onderhandelingstafel snel tot een akkoord komen, lijkt onwaarschijnlijk.

13 reacties

 • Erik de Vries

  1 maand geleden
  Hoezo Vitesse haters? Misschien zijn veel mensen het eeuwige gezeik met deze club een beetje zat. Believe in more(hoe bedenk je het) is iets om van te braken. Als je ziet hoe ze steeds weer negatief in het nieuws komen. Ze lijden gewoon aan grootheidswaanzin. Dit heeft niks met haat te maken. Ik gun dit elke club met een grote bek. Dus ook Vitesse.
 • Hugo van 't Woudt

  1 maand geleden
  Vitesse heeft nu echt een probleem
 • Wim Hermans

  1 maand geleden
  Henny.Jansen het zijn over het algemeen de internet hooligans c.q. azijnzeikers die nog nooit een wedstrijd of stadion bezocht hebben maar hier het grootste woord voeren.
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  @Rock, de huidige stadion eigenaar mag Vitesse best kopen. Dan moet alleen even het bedrag opgenomen in het overeenkomst met de provincie even terugbetaald worden (omdat de eigenaar van de club en het stadion dan dezelfde zijn). De belastingbetaler zal dankbaar zijn.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Heel schimmig allemaal, waarom mag de huidige eigenaar van stadion Gelredome de voetbal Vitesse niet kopen? Heeft Karel Albers niet een paar miljoentjes over? Om terug te komen, hij weet wel wat en hoe er moet gebeuren.

Arnhem e.o.