De voorstanders van het plan de Posbank af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. Van links naar rechts Dick van der Kolk, Marc van Heijgen, Judith Stoevelaar, Irene Stoevelaar en Jeroen de Koe.
Volledig scherm
PREMIUM
De voorstanders van het plan de Posbank af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer. Van links naar rechts Dick van der Kolk, Marc van Heijgen, Judith Stoevelaar, Irene Stoevelaar en Jeroen de Koe. © Alberto Broer

Voorstanders afsluiting Posbank voelen zich geschoffeerd: ‘We zijn furieus. Dit laten we niet over onze kant gaan’

Verbijsterd. Geschoffeerd. Aan de kant gezet. Verdrietig. De voorstanders van het plan om de Posbank in de toekomst af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer zijn het allemaal. Maar bovenal zijn ze boos. ,,Furieus. Dit laten we niet over onze kant gaan.”

44 reacties

 • patrick wijgman

  1 jaar geleden
  Ceciel B….de linkse rakker ( zo noemt mevrouw zichzelf redactie) …wat als ik niet kan lopen of fietsen door hartfalen ( te lui om te fietsen schrijft deze dame)…( voor) oordelen dat mensen te lui zijn is niet heel links hé .
 • M.C. Fels

  1 jaar geleden
  Natuurmonumenten: dit is al de tweede keer dat de gemeenteraad de natuur schoffeert. De leden willen maatregelen zien. Gebruik nu je macht! Overweeg naar de rechter te gaan. En er zijn vele andere manieren om de toestroom in te dammen. Ga toegang heffen. Verminder de hoeveelheid parkeerplekken. Vraag parkeergeld. Bezoekerscentrum dicht. Restaurant sluiten. Oversteegen met zijn steps er uit gooien. Niet meer meewerken aan evenementen, nul initiatieven meer op de Posbank, tot men zich bekeert.
 • G Hesseling

  1 jaar geleden
  Wat naïef, denken dat je invloed hebt.
 • M.H. Gerrits

  1 jaar geleden
  Peter Loyenga, die van die ouders met vakanties in het (natuur)Ruhrgebied is wellicht nog vergeten te melden dat zijn ouders daar ook heerlijk in de Rijn zwommen? Hoe dan ook, allemaal flauwekul met dat klimaat? Peter beleeft het misschien nog dat de Posbank een Noordzeestrand is.
 • Nicky Jansen

  1 jaar geleden
  @Michiel van de Zand: wat een woede, ik voel met je mee. Zeker geen oma gehad die geitenwollen sokken voor je breidde? Of vond je ze juist erg prikken? Hoe dan ook, probeer die sokken eens, een beetje warmte kun jij wel gebruiken lees ik uit je frustraties

In samenwerking met indebuurt Arnhem