Wat doet Arnhem voor de cultuursector?

ARNHEM - Wat de rol en betekenis van kunst en cultuur is voor Arnhem, daarover spreken politici en culturele ondernemers morgenavond in Huis Oostpool.  

4 reacties

 • Rinus

  4 jaar geleden
  Volgens mij is het debat niet vanavond, maar donderdag 1 maart ....
 • Christine244

  4 jaar geleden
  En wat me nog het meeste ergert is dat er vele bouwprojecten al gebouwd worden maar stilgelegd worden omdat het geld op is. Kunnen ze daar niet rekenen of zo allemaal half af, geld is op.Ik vraag me werkelijk af waar Arnhem me bezig is. Kinderen maken vaak dingen half af met spelen, maar volwassenen.. Stop met al dat gebouwd en ga anders bij het Velperbroek circuit, bouwen ruimte genoeg bij al die kantoren. Maak nu eerst maar eens af waar men aan begonnen is. 
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Beste Peter, ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Misschien is het een begin om de stekker uit CASA te trekken. Dit college was helemaal ziek, tijdens de aftermath van de crisis zoveel te investeren in de cultuursector is van de gekke. En het moet allemaal nog maar blijken hoeveel de verbouwing van de Eusebius heeft gekost. Ik begin sterk te vermoeden dat er 20 miljoen bij moet en dat lekker stil word gehouden voor de verkiezingen.
 • PeterR

  4 jaar geleden
  Wat Arnhem doet voor de cultuursector..?  Dat kan een lange sessie worden: per inwoner hoogste subsidies van heel Nederland, een eindeloze stroom cultuurtempels, ieder woningbouwproject op een aantrekkelijke locatie wordt geframed als culturele broedplaats, de architectuursector krijgt alle vrijheid het buitengebied te koloniseren, niemand buiten hen mag meepraten over de uitstraling van gebouwen… enz.Omgekeerd, wat doet de cultuursector voor Arnhem? Vooral: ruzie zoeken omdat het nog steeds niet genoeg is.  En de aandacht afleiden van kansrijkere economische ontwikkelingen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.