Cathelijne Bouwkamp tijdens een debat in het Stadhuis van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Cathelijne Bouwkamp tijdens een debat in het Stadhuis van Arnhem. © Gerard Burgers

Wethouder Bouwkamp had emoties op de Schaapsdrift wel verwacht: ‘We zorgen voor veel onzekerheid’

Arnhem - De Schaapsdrift in Arnhem moet veranderen in een moderne, vernieuwde wijk. In afwachting van een plan mogen bewoners en bedrijven hun eigendom alleen nog aan de gemeente verkopen. In de wijk heerst onbegrip en boosheid. Wethouder Cathelijne Bouwkamp geeft uitleg. 

7 reacties

 • Renald Siemerink

  4 maanden geleden
  Een goede zet van de wethouder. Weg met die geld- en bouwspeculanten die alleen maar profiteren over de rug van de gemeenschap..
 • B.E.J. Merts

  4 maanden geleden
  Arnhem is een "Fairtrade" gemeente, dus gewoon dagwaarde.
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  @ Anton Jansen, en wie gaat de verkoopprijzen van het onroerend goed bepalen? Als er maar een koper is wordt de prijs automatisch te laag. Als er per opbod verkocht wordt gaat de prijs omhoog. Zeker in deze tijd waar flink boven de vraagprijs geboden wordt.
 • Paul Lamote

  4 maanden geleden
  Het nieuwe communisme.
 • Anton Jansen

  4 maanden geleden
  Vergelijkingen met de oude DDR en dit een blunder noemen is natuurlijk weer typisch voor 2022. Alleen maar mopperen. Dit lijkt me een besluit dat wel doordacht is genomen en goed wordt uitgelegd. En nu is de gemeenteraad aan zet. Niets onzorgvuldig aan. Voorbeeld van hoe de gemeente het moet doen. En in de ogen van de mensen nooit goed kan doen.

Arnhem e.o.