Laura Smulders, Niek Kimmann en Twan van Gendt geven op sportcentrum Papendal het startschot voor de side-events van het WK BMX 2021. De bijeenkomst staat in het teken van het wereldkampioenschap BMX 2021 op Papendal en de Olympische Spelen van Tokio.
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Smulders, Niek Kimmann en Twan van Gendt geven op sportcentrum Papendal het startschot voor de side-events van het WK BMX 2021. De bijeenkomst staat in het teken van het wereldkampioenschap BMX 2021 op Papendal en de Olympische Spelen van Tokio. © ANP

WK BMX op Papendal slechts één dag in plaats van een week: ‘Dit doet pijn, de kater is enorm’

Er het beste van maken. Met die gedachte wordt op Sportcentrum Papendal in Arnhem toegewerkt naar het stevig gekortwiekte WK BMX.

1 reactie

 • tgm beuningen

  2 weken geleden
  "Wat als ineens dat jongetje van 8 uit Canada positief zou zijn bevonden? Had ik dan tegen hem moeten zeggen: ‘Geweldig dat je helemaal hier naartoe bent gekomen, maar je mag niet rijden’?" Wat een drogreden, alsof de ouders van dat jongetje dat niet zouden weten, man man....
 1. De bekendste wijkagent van Arnhem probeert ‘het altijd met humor en relativering op te lossen’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview

  De bekendste wijkagent van Arnhem probeert ‘het altijd met humor en relative­ring op te lossen’

  Vlak voor zijn dertigste en laatste Ome Joop's Tour kreeg misschien wel de bekendste wijkagent van Arnhem, Frank Daeseleer, een lintje voor zijn inzet als vrijwillig motoragent en begeleider bij deze bekende, jaarlijkse fietsvakantie voor minderbedeelde jongeren. Met nog een paar jaar te gaan voor zijn pensioen als politieman, kijkt hij alvast terug op een bewogen loopbaan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.