Generale repetitie van Introdans met hun voorstelling Pink Panther, een ode aan de voormalige discotheek The Pink Panther aan de Vijfzinnenstraat in Arnhem waarin hun oefenruimte nog altijd gevestigd is.
Volledig scherm
PREMIUM
Generale repetitie van Introdans met hun voorstelling Pink Panther, een ode aan de voormalige discotheek The Pink Panther aan de Vijfzinnenstraat in Arnhem waarin hun oefenruimte nog altijd gevestigd is. © Gerard Burgers

Woede en berusting rond uitgekleed plan Stadstheater zonder Introdans en Oostpool

ARNHEM De uitgeklede versie van het plan voor een Stadstheater zonder Introdans en Oostpool in Arnhem vervult de Arnhemse politiek met afwisselend woede en berusting. 

2 reacties

  • patrick wijgman

    6 maanden geleden
    Arnhem en daadkracht, het lukt de gemeente niet eens om bestaande bouwplannen uit te voeren …ik noem alleen al het Coberco plan…Stadsblokken….Gashouderskwartier….
  • Karel Koning

    6 maanden geleden
    Raad en college ging altijd al laconiek om met cultuur en kunst in Arnhem. Daardoor zijn de kosten ook zeer opgelopen. Ook Gerrie verknalde het indertijd maar schuift het nu van zich af. Verkoop de gebouwen en bouw nieuw. Dit was indertijd mogelijk op het Coberco terrein samen met woningen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.