Wonen in plastic afval kan nu écht; ‘De tijd van experimenteren is voorbij’

VideoARNHEM/OOSTERBEEK - Save Plastics, medeoprichter van het Arnhemse ondernemerscollectief Plastic Fantastic,  gaat woningen in serie bouwen van plastic afval. ,,De periode van experimenteren is voorbij.”

6 reacties

 • Lentje

  1 jaar geleden
  Als er goed gestookt wordt, als de schoorsteen jaarlijks geveegd wordt, als er niet gestookt wordt bij slechte weersomstandigheden, als, als, als???
 • Stefan Hoogland

  1 jaar geleden
  Volgens mij is dat zo'n nieuw type, dat juist (bijna) geen uitstoot meer heeft. Juist wel zo milieuvriendelijk.
 • peter

  1 jaar geleden
  Met plastic is bijna alles te maken, wat is er nieuw aan!Oja, gerecycled dus goed.
 • Lentje

  1 jaar geleden
  Wel jammer van de houtstook, toch niet zo milieuvriendelijk dus. En heel erg terug naar af, als dit initiatief navolging krijgt.
 • KAP Smits-Houtman

  1 jaar geleden
  Hulde aan de innovatieve denkers van de toekomst! Dat het concept wereldwijd een succes mag worden!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.