Demonstranten protesteren tegen de problemen op de woningmarkt en eisen hervormingen tijdens het Woonprotest in het Westerpark in Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstranten protesteren tegen de problemen op de woningmarkt en eisen hervormingen tijdens het Woonprotest in het Westerpark in Amsterdam. © GUUS SCHOONEWILLE

Woonruimtes in Arnhem en Nijmegen zijn veel te duur: huurders betalen vijftig euro meer dan waarde van kamer

ARNHEM/NIJMEGEN - Drie van de vier kamers in Arnhem die via Kamernet, de grootste aanbieder in Nederland, worden aangeboden zijn te duur. Is het percentage in Arnhem 75 procent, in Nijmegen ligt dat iets lager: 62 procent. 

4 reacties

 • Albert Munster

  1 jaar geleden
  Te hoge huurprijzen, dat weten we al jaren. Maar als je een kamer of woonruimte hebt gevonden, dan neem je die voor lief. Ga je de huurprijs aanvechten, dan sta je snel weer op straat. Voor jou een ander, helaas.
 • Jan den Tien

  1 jaar geleden
  Is het echt onzin Pedro, of zit er toch een kern van waarheid in? Kleintje maar toch!
 • Bert Vogels

  1 jaar geleden
  Pedro, ik weet niet welke nieuwsbronnen jij raadpleegt, maar wat een enorme onzinnigheid laat je hier zien. Als je een mening hebt, onderbouw het dan niet met onzin.
 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Tja, na alle overheidsingrijpen en reguleringen, zoals de greep in de kassen van de huurverenigingen, en de door de Postcodeloterij gefinancierde stikstof rechtszaken loopt de bouw van sociale huurwoningen achter bij de vraag. En de immigratie van 'vluchtelingen' die met voorrang in deze woningen komen is nu alweer bijna net zo hoog als in 2014. Het is de perfectw storm.

In samenwerking met indebuurt Arnhem