De Mandelatoren die aan de dijk in de Arnhemse wijk Malburgen-West moet verrijzen, pal naast het woonwagenkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
De Mandelatoren die aan de dijk in de Arnhemse wijk Malburgen-West moet verrijzen, pal naast het woonwagenkamp. © PR

Woonwagenbewoners maken zich grote zorgen om komst Mandelatoren: ‘Wordt een enorme chaos’

ARNHEM - Bewoners van het woonwagenkamp aan de Gelderse Rooslaan in Arnhem-Zuid maken zich grote zorgen over de komst van de Mandelatoren. Het gebouw verrijst pal naast hun kamp. Gevreesd wordt voor jarenlange overlast door de bouw.

26 reacties

 • Bertus Tuenter

  3 dagen geleden
  @Hans van de Berg, Jaloers?
 • Anoniem

  3 dagen geleden
  Ik ben zelf een oud woonwagenbewoner die al jaren in een huis woont . Iedereen mag zijn mening hebben over het artikel maar ik begrijp de hatelijke opmerkingen in het algemeen van sommige reageerders niet. Het lijkt wel afgunst naar de woonwagenbewoners dat ze niet in kleine pipowagentjes meer wonen. Heeft ook weinig zin in deze tijd waarin reizen praktisch onmogelijk is gemaakt door de overheid. En voor mensen die denken dat wonen in een woonwagen gratis is die hebben het mis.
 • Ceciel Buijser

  3 dagen geleden
  @Andre Eggerding, het gaat hier helemaal niet om mij. Ik heb niks te bespreken. Maar als ik een vergunning krijg om een metershoge schuur te bouwen dan ga ik ook even buurten. Dat heet: normale omgangsvormen. Iets waar jammer genoeg een groot gebrek aan is, niet alleen bij projectontwikkelaars en sommige gezagsdragers, maar ook onder bepaalde reaguurders.
 • Harm Hillevreugd

  3 dagen geleden
  Het is een feit dat deze bewoners tijdelijk overlast zullen ondervinden van de nieuwbouw. Maar dat geldt ook op veel andere plaatsen in de stad. Tav. veiligheid zijn bewoners van de Gelderse Rooslaan dagelijks getuige dat de bewoners van het kamp het niet zo serieus nemen met de veiligheid op de Gelderse Rooslaan. Meerdere bewoners rijden met vol gas op en neer naar het kamp. De maximum snelheid bedraagt tp. 30 km. Zij zien de 3 van 30 vermoedelijk aan voor de 8 van 80.
 • Wilhelmus Liebrand

  3 dagen geleden
  Volgens mij horen onder een wagen wielen te zitten,dus je kunt een rustiger plekje opzoeken, en de grens is niet zo ver weg. De projectontwikkelaar heeft vast nog wel ergens een vat diesel of benzine staan.
 1. Verhuisgolf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?
  PREMIUM
  vul de enquete in
  58

  Verhuis­golf van Randstad naar Oosten: een zegen of een vloek?

  Meer huis en ruimte voor een lagere prijs. De trek vanuit de Randstad naar andere delen van het land blijft doorzetten: één op de vier huishoudens uit de Randstad die verhuizen, koopt een woning buiten de Randstad. En steeds meer westerlingen ‘vluchten’ met name naar Gelderse gemeenten, zo blijkt uit cijfers die makelaarsvereniging NVM deze week bekend maakte. Ze strijken vooral neer in West Betuwe, Rheden, Wageningen, Buren, Lochem en Culemborg.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.