Zo ging het nachtleven aan banden: ‘We gaan nu bij iemand thuis alles doen wat van De Jonge niet mag’

VideoNIJMEGEN/ ARNHEM - Het nachtleven aan banden: zó doofde de stapavond in Nijmegen en Arnhem uit. En begonnen aansluitend de afterparty's ‘thuis’. 

43 reacties

 • Marleen Verstraeten

  3 maanden geleden
  Wie brengt zijn kinderen zo groot, vraag ik me af. Waarom is er geen diploma vereist voor aanstaande ouders eer ze aan die kwetsbare hersenen mogen sleutelen. Je ziet nu wel heel mooi dat de rijken geen haar beter zijn dan de armen, want studenten zijn tegenwoordig toch meer de kinderen van de kakkers.
 • J. Zomers

  3 maanden geleden
  Als je de reacties hier leest... dan kun je concluderen dat (sommige) mensen bang zijn om nog aan kinderen te beginnen.
 • Bert

  3 maanden geleden
  De ikke en de rest kan stikken generatie gaat keihard zijn kopen stoten aan pandemieën en een klimaat dat op hol slaat. Gevaarlijke virussen gaan steeds vaker op mensen overspringen door het verdwijnen van de habitat van wilde dieren. Komt nog bij de massale en globale mobiliteit en je hebt zo weer een pandemie met een zomer van 50C.
 • Frank van de Berg

  3 maanden geleden
  Als je die reacties leest van de jongeren dan is er maar een oplossing alle horeca weer voorlopig dicht de kans dat ze dan weer eigenwijs door feesten naar middernacht is dan een stuk kleiner we zitten niet te wachten op weer een lockdown.
 • M van Raaij

  3 maanden geleden
  De jeugd heeft de toekomst. Als ik de reacties van die jeugd zo lees vrees ik voor de toekomst. Het wordt steeds meer een Ikke-ikke maatschappij. Daar gaan we het niet mee redden hoor. Kijk naast covid maar eens naar het drugsgebruik. "Ikke-ikke ga naar een party en Ikke-ikke neem een pilletje, daar heb ik recht op. En dat ene pilletje kan toch geen kwaad?" Als Ikke-ikke besmet raakt kan Ikke-ikke er misschien geen last van hebben maar een aantal anderen wel. Maar dat boeit Ikke-ikke niet.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.