Visioen van Het Dorp van de toekomst in een artist’s impression van Siza.
Volledig scherm
Visioen van Het Dorp van de toekomst in een artist’s impression van Siza.

Zorg in Het Dorp in het nauw door onderbezetting

ARNHEM - Zorginstelling Siza kan onvoldoende personeel vinden voor de specialistische gehandicaptenzorg in Het Dorp in Arnhem. Dat leidt tot hoge werkdruk en ziekteverzuim. Ook de geboden zorg staat onder druk.

18 reacties

 • Henny Jansen

  3 jaar geleden
  Dacht het niet !  Het is aan de regering die  eens goed moet luisteren naar de hulpverleners.
 • lezer

  3 jaar geleden
  Alle reacties gelezen .Ik kan er weinig aan toevoegen.Het verval is al 20 jaar geleden al begonnen met de zogenaamde vernieuwing.Iedere generatie slooft zich uit voor een menselijkere zorg.Als je deskundigheid te groot wordt ben je een gevaar voor de leiding. Denk goed na voor je de zorg in gaat. Eenmaal opgebrand is het moeilijk om een nieuwe baan te vinden. Mensen bedankt voor jullie inzet en moet om te reageren op dit onmenselijke beleid wat er op dit moment gevoerd wordt in de hele gezondheidszorg.Frans Boumans  
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  MickyJaren geleden uit ongenoegen als verpleegkundige opgestapt. Je werd niet gezien of gehoord door het management. Gewoon opzij geschoven met al je deskundigheid en jarenlange ervaring.En dat geld ook voor zeer goede ervaren verzorgende. Onder het mom van de ‘groene weide’ laat me niet lachen.Het was wachten op problemen vroeg of laat. Mail naar directie gestuurd ook met de vermelding dat zorg onder de maat wordt en niet meer verantwoord. Met alle consequentie’s van dien.Tada....duurt dan even maar de problemen zijn nu niet te overzien. Triest voor de bewoners!!
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  En Claudia de Brey en Mies Bouwman werken hier aan mee?
 • TROUWElezer1960

  3 jaar geleden
  Het heten "nieuwe woningen" te zijn, maar een blokkendoos/lego Creator is er niks bij!!En dat wordt voor een groot deel betaald met WLZ-geld; SCHANDE!!! Ik heb 27 jaar in Het Dorp VERBLEVEN, want WONEN doe je daar niet, maar ik ben blij dat ik daar niet meer ben!!!! Helaas Maak ik nog wel gebruik van "de diensten"van Siza. misschien wordt het eindelijk eens tijd om deze "zorgaanbieder" onder toezicht/verscherpt toezicht van de IGZ te plaatsen!!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

 2. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm

Arnhem e.o.