1. Mannen uit Arnhem en Doesburg veroordeeld voor drugshandel en vuurwapenbezit

  Mannen uit Arnhem en Doesburg veroor­deeld voor drugshan­del en vuurwapen­be­zit

  ARNHEM - De rechtbank heeft woensdag een 37-jarige man uit Arnhem veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 maanden voor het produceren en verkopen van harddrugs en het bezit van een vuurwapen. Een 29-jarige man uit Doesburg krijgt een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan 4 maanden voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar. Hij maakte zich volgens de rechtbank schuldig aan het verkopen van harddrugs en het bezit van een vuurwapen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Wel een opvang voor asielzoekers en arbeidsmigranten, maar geen appartementen in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van
  PREMIUM
  12

  Wel een opvang voor asielzoe­kers en arbeidsmi­gran­ten, maar geen appartemen­ten in Deelen? Frank (62) begrijpt er niets van

  Frank Hogestijn (62) snapt er niets van. De gemeente Ede ziet geen heil in zijn plan verblijven aan toeristen te verhuren in Deelen, omdat een ‘te groot en weinig onderscheidend aanbod’ kan leiden tot vaste bewoning of de komst van arbeidsmigranten. Ondertussen verrijst om de hoek mogelijk wél een groot opvangcentrum voor asielzoekers en arbeidsmigranten.
 1. Na mislukte elektroshocktherapie probeert Joyce het nog één keer: met hulphond, anders toch euthanasie
  PREMIUM
  2

  Na mislukte elektro­shock­the­ra­pie probeert Joyce het nog één keer: met hulphond, anders toch euthanasie

  ARNHEM/ ELST - Het leven van Joyce Scholten heeft ruim een jaar na het verschijnen van haar boek ‘Verborgen Verdriet’ - over misstanden in de jeugdzorg en haar ‘mislukte tienerjaren’ - nog geen positieve wending genomen. Ja, ze is er nog, op haar 21e; terwijl ze vorig voorjaar eigenlijk een doodswens had. ,,Maar voor die euthanasie komt, wil ik eerst echt álles geprobeerd hebben. Dus is een hulphond mijn laatste mogelijke redding.”

Afval Arnhem