10 uur lang 'Happy Birthday' voor Luxor Live is gelukt

ARNHEM - De cultartiest Tony Banks heeft zaterdag tien uur lang 'Happy Birthday' gezongen. Hij begon om 12.00 uur achter zijn piano voor het jubilerende Luxor Live en eindigde om 22.00 uur.  

Banks zat met piano op de stoep voor het poppodium. Een kwartier voor het einde viel de klok boven zijn hoofd uit, omdat de batterijen op waren. Hij maakte de tien uur desondanks helemaal af, en zong daarna zelfs nog even vijf minuten door. 

Volledig scherm
Tony Banks krijgt voor de ingang van Luxor maar geen genoeg van het nummer Happy Birthday. © Gerard Burgers

Muzikale marathon
De ‘Happy Birthday’-actie was onderdeel van het 26-uur durende verjaardagsfestival '10 jaar Luxor Love’ is. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Familie bewoners Dunya Zorggroep naar Menzis om zorgcentra open te houden
    PREMIUM

    Familie bewoners Dunya Zorggroep naar Menzis om zorgcentra open te houden

    ARNHEM/ELST - Getergde familieleden en vertegenwoordigers van bewoners van de twee zorgcentra van de interculturele Dunya Zorggroep in Arnhem en Elst weigeren een sluiting van de huizen te accepteren. Ze zijn een doneeractie begonnen, willen demonstreren bij het hoofdkantoor van zorgkantoor Menzis in Enschede en nodigen vertegenwoordigers van Menzis en de inspectie uit een weekje mee te lopen met het personeel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.