Een impressie van ‘Meinerseiland’, onderdeel van de toekomstvisie voor Stadsblokken en Meinerswijk in Arnhem. Op het te realiseren eiland zijn woningen bedacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van ‘Meinerseiland’, onderdeel van de toekomstvisie voor Stadsblokken en Meinerswijk in Arnhem. Op het te realiseren eiland zijn woningen bedacht. © KondorWessels Projecten

1200 belangstellenden azen op woning in Stadsblokken en Meinerswijk in Arnhem

ARNHEM - Zeker 1200 mensen hebben zich ingeschreven als belangstellende voor de maximaal 430 woningen die KondorWessels Projecten (KWP) wil bouwen in uiterwaardengebied Stadsblokken-Meinerswijk in Arnhem.

7 reacties

 • MeneerK

  1 jaar geleden
  Inderdaad nu een verwaarloosd terrein, wat voor wandelaars ontoegankelijk is gemaakt om er via die kant langs de Rijn te kunnen wandelen. Nu zitten er aso woningen en voor de rest heeft niemand er profijt van. Dan liever ontwikkelen (wel met oog voor omgeving en milieu) dan zo'n groot gebied afsluiten en alleen beschikbaar houden voor handvol Nimby's.
 • roberto

  1 jaar geleden
  Zet daar een paar woontorens neer van 150 meter, parkeergarage onder het gebouw.Goed voor de sky-line van het stadje Arnhem, want dat is het toch eigenlijk.
 • Wim

  1 jaar geleden
  We hebben gestemd voor 250 woningen en maximaal 350. Nu zijn het er al 430 en de worst van 1200 wordt de gemeente weer voorgehouden door de mega-projectontwikkelaar. Pure verkwanseling van het gebied. Denk na.
 • Patries

  1 jaar geleden
  Deze woningen, daar gaan mensen voor kamperen als dat zou moeten. Die zijn al verkocht voordat de inkt van de vergunning bij wijze van spreken droog is. Daarnaast, van de 430 moet een bepaald percentage sociale huur worden, dus er zijn minder woningen te verkopen dan 430. Artikel klopt dus niet volledig.
 • Patries

  1 jaar geleden
  Op het eiland, bovenstaande impressie, komen enkel vrijstaande woningen, daar waar nu een lelijk bedrijvencomplex zit. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.