Hennep.
Volledig scherm
PREMIUM
Hennep. © Thinkstock

149 telers willen legale wiet kweken, onder meer voor Arnhem en Nijmegen

ARNHEM/ NIJMEGEN - 149 telers hebben zich gemeld voor de zogenoemde wietproef. Zij geven aan dat ze wel hennep willen kweken voor de tien gemeenten die meedoen aan het landelijke experiment, waaronder Arnhem en Nijmegen.

10 reacties

 • Walrave

  6 maanden geleden
  Jij gelooft in sprookjes. Dat wiet verslavend is. Dat junks junks worden door wiet en niet door de traumas en pijn die ze proberen te verbergen. Dacht je dat junks, alcoholisten en gokverslaafden gewoon afgeleid zijn van de goede pad? Dit is een probleem die medisch behandeld moet moet worden niet door de wet. De drugsoorlog heeft alleen tot meer drugs en meer verslaafden geleid.
 • Eldenaar

  6 maanden geleden
  Leuk, dan kan de politie extra aandacht gaan besteden aan stoners die compleet van de wereld deelnemen aan het verkeer en alle andere verkeersgebruikers in gevaar brengen. Hoeven ze tenminste niet meer achter de illegale wietkwekerijen aan. 
 • Ram

  6 maanden geleden
  Hoe wil je integere telers inzetten ? Als je verstand van wiet telen hebt .... Lijkt me weer een stap van de onderwereld om de bovenwereld te infiltreren . Toch zal er een oplossing moeten komen . Verbied de verkoop maar niet het bezit . Iedereen mag zelf 5 plantjes hebben . Liefhebbers zijn dan verantwoordelijk voor hun eigen “ stash” . Koffieshops sluiten , dat zijn ook semi criminele bedrijven
 • Willem Tienen

  6 maanden geleden
  Meeste is voor de export dus zal de criminaliteit niet verminderen.
 • Willem Tienen

  6 maanden geleden
  Hoe kom je erbij dat wiet slechter is dan tabak?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

 2. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm

Arnhem e.o.