Politie in de Steenstraat na het steekincident.
Volledig scherm
Politie in de Steenstraat na het steekincident. © Roland Heitink

26-jarige Arnhemse 'uit het niets' neergestoken in Steenstraat Arnhem

ARNHEM - Het slachtoffer van de steekpartij aan de Steenstraat in Arnhem van vannacht is een 26-jarige vrouw uit die plaats. Dat meldt de politie. Waarom de vrouw werd neergestoken is niet duidelijk.

53 reacties

 • Greedo

  5 jaar geleden
  De eerste taakstraf voor een steekpartij moet ik nog tegenkomen. Maar leef lekker door in je eigen ontevreden schijnwerkelijkheid.
 • geraldine

  5 jaar geleden
  Ik wens het slachtoffer heel veel sterkte en beterschap, en hoop dat zij en haar vriendin er geestelijk geen hinder van ondervinden op lange termijn.
 • A. Lievers

  5 jaar geleden
  Wow lekker bezig met de voorbarige conclusies hier in de comments. Het heeft natuurlijk alles te maken met zijn cultuur en geloof. En als hij blank was hadden we geklaagd over de verslechterde zorg voor de mensen die psychische problemen hebben? Of hoe werkt dat? Die gast moet gewoon zo snel mogelijk van straat. En als we meer weten is er misschien iets om over te praten. 
 • Kermit Arnhem

  5 jaar geleden
  Hulde aan de Gelderlander voor deze verslaggeving. Heldere rapportage i.p.v. doofpot. 
 • Ik Ben het

  5 jaar geleden
  Voor anoniem; ik zeg niet dat het niet MAG... ik zeg dat het niet KAN.  Niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen.  Dus jij snapt mij dus niet.. ik vind dat het zou moeten kunnen, maar net als die 2 mannen op de brug; het kan gewoon niet! En dat is al beroerd genoeg.