Interieur van de Expo Houten, een van de eerste locaties waar geprikt gaat worden tegen corona, als onderdeel van het landelijke vaccinatieprogramma door de GGD.
Volledig scherm
PREMIUM
Interieur van de Expo Houten, een van de eerste locaties waar geprikt gaat worden tegen corona, als onderdeel van het landelijke vaccinatieprogramma door de GGD. © ANP

350 prikken tegen corona per dag, maar deze GGD kan er veel meer aan: ‘Normaal werken we in hoger tempo’

ARNHEM - In Gelderland begint het vaccineren op 18 januari. Prikpersoneel wordt nog gezocht, het overheidsbeleid verandert om de dag. Maar de GGD is ‘Born Ready’. Ruud Koers is projectleider vaccineren bij de GGD Gelderland-Midden. Er moeten in zijn regio 380.000 mensen worden gevaccineerd.

18 reacties

 • ben Wildkamp

  2 jaar geleden
  Ha Ha stemmen gaat een stuk sneller.
 • ben Wildkamp

  2 jaar geleden
  Hellemaal eens met je arts dan is de ggd in 2026 wel klaar met vaccinerenen dan heb je al zeker weer een nieuwe pandemie Nederland loopt als gewoonlijk achter de feiten aan.
 • Dennis de Lang

  2 jaar geleden
  Ik ben benieuwd waarom dit aantal zo laag is? Er is toch al een aanzienlijke voorraad in Oss aanwezig. Heeft de GGD Gelderland Midden geen invloed om dit aantal op te schroeven? Ik hoop dat de snelheid snel omhoog gaat.
 • Ha Ka

  2 jaar geleden
  Hoe dan? Mijn partner heeft een afspraak voor 17 jan op Papendal.
 • m bruijn

  2 jaar geleden
  Wereldwijd waren er op 2 januari al 12.000.000 vaccinaties gezet. In Duitsland al 240.000. En wij zijn nog bezig met de administratie.

In samenwerking met indebuurt Arnhem