Op de Markt in Arnhem zullen zo'n 500 demonstranten een ‘klimaatalarm’ laten klinken. Zij dienen zich te houden aan strenge voorwaarden van de gemeente. Dat moesten ook de volgelingen van de Vrijheidkaravaan van Forum voor Democratie. Donderdag waren zij met zo'n 200 personen aanwezig op de Arnhemse Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Markt in Arnhem zullen zo'n 500 demonstranten een ‘klimaatalarm’ laten klinken. Zij dienen zich te houden aan strenge voorwaarden van de gemeente. Dat moesten ook de volgelingen van de Vrijheidkaravaan van Forum voor Democratie. Donderdag waren zij met zo'n 200 personen aanwezig op de Arnhemse Markt. © Erik van 't Hullenaar

500 mensen welkom bij klimaatdemo in Arnhem; dansen op de plaats mag, maar Top 40-muziek is verboden

ARNHEM/ DIEREN - Op het Klimaatalarm-protest in Arnhem zijn zondag 500 demonstranten welkom, onder strenge voorwaarden. Zo mag er onder meer alleen maar ‘klimaatmuziek’ gedraaid worden. Ook in Dieren wordt gedemonstreerd.

3 reacties

 • Peter van Polen

  8 maanden geleden
  Zolang Azië, China en de USA niet mee doen aan klimaatverbeteringen heeft het totaal geen nut dat we in Nederland kapitalen verspillen aan allerlei onzinnige klimaatmaateregelen. De misschien kleine, lokale verbeteringen leveren op de gehele wereldwijde klimaatproblematiek niets op.
 • Anne Schoen

  9 maanden geleden
  @Peter wat een vervelende reactie. Deze mensen staan tenminste ergens voor. Er zijn ook groene partijen die helemaal niks willen weten van biomassa, dit was geen GL betoging. U heeft het over realistisch zijn, ik denk dat er meer realisme uit deze betogers komt die zien dat de huidige koers verkeerd is, dan vanuit mensen die online anderen flauw linkse gekkies noemen.
 • Peter Schuitema

  9 maanden geleden
  Tja weer van die linkse gekkies. Ben ook voor een beter klimaat maar wel realistisch, zoals geen biomassa waarvoor deze lieden eerder demonstreerden om dit mogelijk te maken. We snappen de wereld helemaal nog niet zo goed of het klimaat maar we denken dat we alles al weten. Pfffff en ze lopen er als kip zonder kop achterna volgend all gore was de wereld al vergaan.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.