De provincie Gelderland probeert de weggebruiker op allerlei mogelijke manieren duidelijk te maken dat er wordt gewerkt aan de A325.
Volledig scherm
De provincie Gelderland probeert de weggebruiker op allerlei mogelijke manieren duidelijk te maken dat er wordt gewerkt aan de A325. © Rob Kleering/provincie Gelderland

A325 vanaf maandag drie weken afgesloten tussen Knooppunt-Ressen en Nijmeegseplein

ARNHEM/ NIJMEGEN - De werkzaamheden aan de A325 gaan maandag de tweede fase in. Tussen Knooppunt-Ressen en het Nijmeegseplein in Arnhem is geen verkeer mogelijk. Maar heel grote verkeersproblemen verwacht de provincie Gelderland niet.

56 reacties

 • Andre Kooij

  2 jaar geleden
  Het is nu eenmaal nodig dat de weg onderhouden wordt. Ik heb vooral veel respect voor de wegwerkers die in barre omstandigheden ervoor zorgen dat wij straks op een veilige weg kunnen rijden.
 • Dion Binsbergen

  2 jaar geleden
  Wie bedenkt er nou ook zoiets? Die rotte oude brug had gewoon vervangen moeten worden, dan waren we gelijk klaar voor de komende 100 jaar en zonder onderhoud.
 • Oja

  2 jaar geleden
  Het is even vervelend, ja, dat klopt. Maar alle zeurders hoor ik al zeuren wanneer het wegennet niet goed onder houden is. Dus ja, pak dan het OV of de fiets.
 • wimke

  2 jaar geleden
  volgens de provincie kan A50 de drukte wel aan. Laat me niet lachen. Iedere dag aansluiten aan de file vanaf oprit A15 toto aan Grijsoord. En dan die vervelende A12, vanaf paar kilometer voor einde 3e rijstrook tot aan duitse grens. Het schiet hier allemaal niet op, pas de aansluiting aan bij het stuk afrit 25 en de A50
 • nnn

  2 jaar geleden
  De uitvoering is een besluit van de provincie Gelderland. Volgens mij hebben we daar dit voorjaar nog voor mogen stemmen. De politiek (Provinciale Staten) is bij uitstek het podium waar voor beslissingen als deze de afwegingen worden gemaakt. Alternatieven, kosten, overlast en dergelijke kunnen daar integraal worden afgewogen. Dat lijkt me een stuk democratischer dan de beslissingen nemen op basis van losse roeptoeteraars.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.