Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

‘Aan een xtc-pilletje kleeft bloed, stop met het normaal vinden’, discussie laait op na moord op Peter R. de Vries

Blijf van drugs af. Want met elk pilletje dat je slikt, draag je hoe je het wendt of keert bij aan de criminele wereld die erachter zit. ,,Er kleeft bloed aan”, zegt Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch.

17 reacties

 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Waarom is alcohol dan wel gelegaliseerd en nicotine van ,t Zand? Dan heeft Tinus Aardsen gelijk, alles verbieden! Kunnen we weer gaan " moonshinen" net zoals ten tijde van de drooglegging in de vorige eeuw! Blijkbaar willen mensen niet geloven dat alcohol ook onder hard drugs valt.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Alle soorten drugs en alcohol verbieden, gaan mensen tenminste weer normaal doen overal! alcohol maakt beesten van mensen en je hebt er alleen maar ellende van! Dus Den Haag verbod op alle soorten drugs en alcohol, moet jij eens zien dat de wereld veel beter word!!!
 • Carel van ‘t Zand

  1 jaar geleden
  Functioneer jij ook zoveel beter met een pilletje en wil je fijn onschuldig chillen @pier?… Vraag je je daarom niet af waarom drugs overal in de wereld verboden zijn? Als ze drugs hadden willen legaliseren hadden ze dat 40 jaar geleden moeten doen. Te laat nu. Nederland is een criminele narcostaat met in bijna elke leegstaande schuur of zolder een drugslab. Met containers vol cocaïne en wapens. Dankzij dat idiote gedoogbeleid en het maar blijven goedpraten van drugsgebruik.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  En alcohol mag wel zeker om " het leuk "te hebben? Blijft de meest verslavende drug die er te koop is van t Zand. En over het roken nog maar te zwijgen, de fabrikantlobbyisten zitten diepgeworteld in de Haagse Kringen om maar te zorgen dat de btw inkomsten gegarandeerd blijven.
 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Ronnie Jansen, de overheid is dan ook niet voor niets druk bezig hiermee. Geen hoge kortingen meer op alcohol, leeftijden omhoog, geen tabak meer zichtbaar in de supermarkt. Dus wat is je punt.

In samenwerking met indebuurt Arnhem