Overzicht van de Oost-Tribune in GelreDome tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta.
Volledig scherm
PREMIUM
Overzicht van de Oost-Tribune in GelreDome tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta. © ANP

Aanhang Vitesse houdt hart vast voor landelijke ban na spreekkoren in stadions

VideoARNHEM - De discussie rond spreekkoren op de tribunes bij voetbalwedstrijden van onder meer Feye­noord en PSV wordt door Vitesse-supporters met argusogen gevolgd. ,,Natuurlijk zijn wij bang dat er straks geen publiek meer bij wedstrijden mag zijn.”

4 reacties

 • W. Peters

  2 jaar geleden
  Waarom altijd die aandacht en voorrang voor dat vervelende voetbal. Gewoon voorlopig geen publiek. Klaar!
 • Nicoh

  2 jaar geleden
  De Zuid Tribune moet gewoon stoppen met zingen, om niet de rest van het Gelredome de dupe te laten worden van hun asociale gedrag. 
 • Peter

  2 jaar geleden
  5% van de besmettingen zoals u aangeeft ontstaan buiten. Die 5 % gaat daarna weer naar binnen en verspreiden het daar. In mijn ogen niet wenselijk. Als supporters aangeven dat ze blijven zingen kan het niet anders dan de supporters niet meer toe te laten (Ik heb ook een seizoenkaart maar ga zeker niet).
 • de heer J. Zomers (68)

  2 jaar geleden
  De cijfers wijzen uit - 95% van de besmettingen ontstaan BINNEN in ruimten met een slechte ventilatie en met weinig toestroom van frisse buitenlucht. Stilstaande lucht is kaasje voor het virus.Buiten in de open lucht is de kans op besmetting heel klein - 5000 mensen dicht bij elkaar op de Dam, niemand besmet.Spreekkoren buiten in stadions kunnen geen kwaad, ook is de 1,5 meter daar niet nodig... 0,5 meter afstand is voldoende.  

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.