Volledig scherm
Bij de aanrijding op het Velperbroekcircuit brak de dissel van de aanhanger af. © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Aanhanger overleeft botsing op Velperbroekcircuit niet

ARNHEM/ VELP - Bij een kop-staartbotsing op het Velperbroekcircuit is dinsdagochtend een aanhangwagen gesneuveld. Door het contact met een achterop rijdende auto brak de dissel van de aanhanger af. Inzittenden van de auto moesten zich laten onderzoeken door ambulancepersoneel.

De bestuurder van de auto met aanhanger moest in de remmen vanwege een rood verkeerslicht. De automobilist achter hem merkte dat te laat op, kon daardoor niet meer op tijd remmen en ramde de combinatie van achteren. Daarbij brak de dissel van de aanhangwagen compleet af.

Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een ongeval met beknelling. Daarom rukte ook de brandweer uit.

Uiteindelijk bleken de gevolgen van de aanrijding mee te vallen. De aanhanger en een van de betrokken auto’s moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

In de file die ontstond door de kop-staartbotsing gebeurde vervolgens nog een kleine aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.